De Lighting Academy is nu ondergebracht bij Signify

Afbeelding Lighting Academy

Educatieve materialen over verlichting zijn nu verkrijgbaar bij Signify

De Signify Lighting Academy biedt een uitgebreide reeks educatieve materialen om je kennis van verlichting te vergroten. We overbruggen het gat tussen grensverleggende verlichtingsinnovaties en praktische oplossingen die professionals op dit moment nodig hebben. Educatie is daarin een belangrijk hulpmiddel. Van maandelijkse webinars tot evenementen rondom verlichting, deze educatieve materialen worden verzorgd door eersteklas verlichtingsexperts. Zelfstudie was nog nooit zo eenvoudig. Word elke dag een beetje slimmer!

Meer informatie over Signify Lighting Academy

Ontdek wat Signify Lighting Academy jou te bieden heeft om je kennis van verlichting te vergroten. 

Webinars over verlichting

Elke maand geven we iedereen de gelegenheid om deel te nemen aan onze webinars en meer te leren over innovaties in de verlichtingssector, zoals UV-C-desinfectie en 3D-printen.

The Science of Lighting

The Science of Lighting is interessant voor iedereen die voor zijn werk in aanraking komt met verlichting. Het biedt basiskennis over verlichting en de kenmerken ervan.

Blijf bij de tijd

Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende webinars, evenementen, nieuwe onderwijsmaterialen en meer.

Alle recente updates over onze komende evenementen, competities en maandelijkse webinars zijn beschikbaar op onze social media kanalen.