Doe-het-zelver of professional?

Echte professionals, echte verhalen

Je bent geen klusser, maar een echte professional. Iemand waarop je kan vertrouwen dat hij het werk uitvoert. Iemand die goed plant, snel uitvoert en efficiënt werkt. Echte professionals vertrouwen op Philips Lighting.

Henk de Man

Accountmanager

TechTron – Veenendaal
Nederland

In de installatiebranche heb je altijd te maken met tijdsdruk: het project moet op tijd af, alles moet snel. Het moet de eerste keer goed, en dat betekent ook dat je van je leveranciers op aan moet kunnen. In onze business is vertrouwen essentieel.

Tony Carissimo

Elektrotechnisch aannemer

Caro Electric Inc. - Marlboro
Verenigde Staten

Je neemt je werk mee naar huis en thuis mee naar je werk … dat hoort er nu eenmaal bij als je zelfstandig elektrotechnisch aannemer bent. Aan het einde van een lange dag zijn het de kleine dingen die ertoe doen. Ik trad in mijn vaders voetstappen en leerde hoe ik dingen kon verlichten. En hoe ik het de eerste keer goed kon doen.

Denis Zago

Professioneel Installateur

Zago S.r.l Elettricista 
Italië 

Mijn vader is ons elektrotechniekbedrijf gestart en voor mij is tijd doorbrengen met mijn familie heel belangrijk. Dat is een van de redenen waarom ik meteen kwaliteitswerk wil leveren, zodat ik niet terug hoef om dingen te repareren. De winstmarges zijn tegenwoordig ook heel laag. Daarom zorgen we er in ons bedrijf voor dat we echte kwaliteit leveren met verlichtingsonderdelen van goede kwaliteit.

Wordt een expert in verlichting

De Signify Lighting Academy is een leerplatform waar je alle relevante educatieve materialen terugvindt die veelal vergezeld worden van beoordelingstests (voor certificaten). Bekijk onze nieuwste trainingen waarmee je een gecertificeerde installateur kunt worden in slimme verlichting.

Commerciële training

Dit pad is gericht op functies en voordelen van de op zichzelf staande versies voor connected lighting en de versies met een gateway. Als je je wilt verdiepen in het Internet of Things (IoT) kun je contact opnemen met je vertegenwoordiger van Signify om toegang te krijgen tot de specifieke training daarvoor.

Technische training

In deze training leer je precies hoe je aan de slag kan gaan met de app en hoe je de verschillende functies van de Foundation en Advanced niveaus in gebruik kan stellen.

Blijf bij de tijd

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor installateurs en blijf op de hoogte van onze innovaties.

Vind een distributeur

Vind je dichtstbijzijnde distributeur of partner.

Neem contact op met ons

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Bekijk meer

LED-verlichtingsproducten

Wij willen het opbouwen van je bedrijf zo makkelijk mogelijk maken voor jou. Daarom hebben we een volledig assortiment met LED-lampen en armaturen en ondersteunen we je met eenvoudig te gebruiken downloads, tools en installatieadvies.

Installaties

Vragen over de installatie? Bekijk onze installatievideo's over CoreLine armaturen en LEDtubes.