Meer kans op voetbalsuccessen met UV-C-desinfectieverlichting

PSV Eindhoven, Nederland

PSV Eindhoven

Eindhoven, Nederland

Een virusvrije omgeving staat hoog op de agenda van veel voetbalclubs en -verenigingen, zoals Eredivisie club PSV Eindhoven. Daarom heeft PSV gekozen voor Philips UV-C Upper Air desinfectielampen voor de verschillende ruimtes in hun sportcomplex.

PSV Eindhoven, Nederland
De gezondheid van onze spelers is extreem belangrijk voor ons en eigenlijk zelfs noodzakelijk voor de voortgang van de wedstrijden. Met de Philips UV-C Upper Air-armaturen voor desinfectie kunnen we onze spelers en bezoekers net wat meer bescherming bieden.
- Frans Janssen, commercieel directeur PSV
PSV Eindhoven, Nederland

Uitdaging van de klant

Net als elke andere grote voetbalclub heeft PSV er belang bij dat wedstrijden en competities door blijven gaan. Maar tijdens de COVID-19-pandemie, waarbij dit nieuw ontdekte virus een groot aantal atleten kan besmetten en de loop van de competities kan beïnvloeden, is dit een enorme uitdaging.

PSV Eindhoven, Nederland

De lichtoplossing

PSV heeft 15 Philips UV-C-armaturen voor luchtdesinfectie geïnstalleerd op beide clublocaties. In het stadion hangen er drie in de kleedkamer van het thuisteam en drie in de kleedkamer van het bezoekende team. Op de campus hangen er vijf in de kleedkamers en nog eens vier in de medische ruimte. Dat zijn allemaal ruimtes waarin de spelers een relatief lange tijd dicht bij elkaar doorbrengen en waar het risico op besmetting hoog is.

Gerelateerde voorbeelden