Veiligere bezoekjes aan de koffietentjes van Moza's door desinfectieverlichting

mozasvietnam introductie

Koffieketen Moza's

Vietnam

Koffieketen Moza's heeft gekozen voor een veilige en bewezen oplossing met Philips UV-C-armaturen voor desinfectie, zodat hun klanten en medewerkers veilig waren tijdens de COVID-pandemie.

Mijn medewerkers en ik introduceren elke keer wanneer een klant een koffietentje binnestapt het desinfectiesysteem waarin we hebben geïnvesteerd om het vertrouwen en de tevredenheid bij hen te verhogen.
Nguyen Nhat Bang, oprichter en eigenaar van de koffieketen Moza's
mozasvietnam klantuitdaging

De uitdaging

De COVID-19-epidemie was een ramp waardoor het aantal klanten dat naar een café ging snel afnam. Daarnaast waren medewerkers bang om naar hun werk te gaan omdat ze daar risico liepen het virus op te lopen. Het risico om een infectie op te lopen via luchtdruppeltjes of onvoldoende luchtkwaliteit in gesloten omgevingen met airconditioning is groot omdat er normaal gesproken veel mensen aanwezig zijn in een café en van alles kopen,

De juiste verlichting

In een gesloten omgeving moet de lucht gedesinfecteerd worden voor een verhoogde veiligheid van medewerkers en klanten. Om dit te faciliteren installeerde de keten Philips UV-C Upper Air desinfectieapparaten in de cafés. Deze werken stil en effectief, waardoor tegelijkertijd de normale activiteiten van café-eigenaren en bezoekers kunnen worden voortgezet. De cafémanagers promoten de technologie onder hun klanten om hen gerust te stellen over het beschermingsniveau tijdens hun bezoek.

Gerelateerde voorbeelden