ETB Cas Sombroek loopt voorop in Connected lighting

Al meer dan 75 jaar feilloze uitvoering van ieder project

Cas sombroek logo

ETB Cas Sombroek verzorgt installatiewerkzaamheden in elektrotechniek en ICT-toepassingen. Een familiebedrijf uit Volendam, opgericht in 1939, heeft haar sporen inmiddels op het hoogste niveau verdiend. Ervaring, vakmanschap en actuele kennis staan garant voor feilloze uitvoering van ieder project. ETB Cas Sombroek voorziet in aanleg, onderhoud of renovatie van een elektrotechnische installatie, een informatie- of communicatienetwerk of een beveiligingsinstallatie.

Cas Sombroek, winnaar van Philips Connected lighting Expert 2021

“Dit is prachtig, mijn opa Cas begon in 1939 een winkeltje met Philips gloeilampen en elektrische apparaten en nu 75 jaar hebben we deze mooie award gewonnen. Vorig jaar zaten we in de top 5 en dit jaar hebben we met ons team er alles aan gedaan om meer projecten te realiseren; onder andere ook met UV-C verlichting en NatureConnect. Wat ik fijn vind is hoe we met elkaar omgaan, sportief met collega bedrijven, we werken elkaar op naar een hoger niveau, van kleine en grote projecten. Dit is een mooie samenwerking met Signify die we nog velen jaren hopen voort te zetten.”

Kijk naar de compilatievideo van ons online kick-off event en de award uitreiking. 

Harm van os

Marco Sombroek, eigenaar ETB Cas Sombroek

Klantverhaal: Molenaar & Zwarthoed Adviseurs

Klantverhaal: Molenaar & Zwarthoed Adviseurs

Kantoor in Markermeer

“Molenaar & Zwarthoed Adviseurs verhuisde in 2015 naar een nieuw pand met prachtig uitzicht over het Markermeer. Nu had het uitzicht één nadeel: bij zonnig weer kon de schittering van het water tot hinderlijke reflectie leiden, die in combinatie met de witte verlichting leidde tot gezondheidsklachten zoals droge ogen. ETB Cas Sombroek heeft daarop een nieuw lichtplan gemaakt op basis van Interact Pro. De slimme LED panelen en downlights kunnen per groep medewerkers worden afgesteld, terwijl sensors zorgen voor maximale besparing. Het grootste voordeel: de eerder genoemde gezondheidsklachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.”


Kees Tuijp, Directeur Molenaar & Zwarthoed Adviseurs 

Klantverhaal: Bort de Graaf

Klantverhaal: Bort de Graaf

Kantoor en bedrijfshal in Bunschoten-Spakenburg

“In ons oude bedrijfspand zorgde de felle verlichting, lage plafonds en beeldschermen voor hinderlijke reflectie waardoor medewerkers regelmatig last hadden van hoofdpijn en branderige ogen. Voor ons nieuwe pand waar we eind 2020 naar zijn verhuisd, heeft ETB Cas Sombroek een lichtplan gemaakt waarin zij Maxos fusion adviseerde. Het systeem biedt een forse besparing op energiekosten en medewerkers hebben door de mooie lichtkwaliteit geen gezondheidsklachten meer. Onze complimenten voor het maatwerk en de kwaliteit. We genieten daar elke dag van!”

Henk de Graaf
Directeur Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek  B.V.

Meer weten over ETB Cas Sombroek?

Nieuwsgierig naar wat deze Connected lighting Expert voor u kan betekenen op het gebied van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen? Bezoek de website van ETB Cas Sombroek.

Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

Geïnspireerd?

Wij zijn er om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden, dat kan via dit contactformulier.