U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Wij lopen voorop in 
  Connected lighting

  Connected lighting Experts

  Connected lighting Experts hebben een unieke rol binnen de installatiebranche. Door als ondernemer met deze partners samen te werken verzeker je je van de meest innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen, zoals slimme verlichtingssystemen, human centric lighting, UV-C verlichting en Lifi (draadloze netwerkverbindingen via de verlichting). Connected lighting Experts zijn grensverleggende installateurs, die deze nieuwe mogelijkheden zien én benutten. Ambitieuze installateurs, die samen met ons willen groeien naar een nieuwe standaard in de verlichtingsbranche.

  Kroep Techniek is Philips Connected lighting Expert 2020

  Ronald Vos, Eigenaar Kroep Techniek

  Ronald Vos, Eigenaar Kroep Techniek 

  Kroep Techniek is Connected lighting Expert van het jaar 2020.

  “Al vanaf 2012 mag Kroep Techniek als een erkende ambassadeur van Signify naar buiten treden. En sinds 2018 onder de titel ‘Philips Connected lighting Expert’. De wisselwerking van ideeën en ervaringen tussen Signify en haar partners ervaar ik als zeer positief en zinvol. Ik doel hierbij op de rol van Signify met haar brede Philips verlichtingsassortiment en haar knowhow op gebied van verlichting en innovaties. Verder biedt het delen van ervaringen met andere Connected lighting Experts grote toegevoegde waarde. Elkaar continu uitdagen voor verbeteringen is wat eenieder in deze groep motiveert en dat spreekt mij enorm aan.” 
  Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

  Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

  Geïnspireerd?

  Wij zijn er om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden, dat kan via dit contactformulier.