foundation-general.geobar.text
Suggesties

    Het volgende hoofdstuk van
    stedelijke verlichting

    city.people.light-onderzoek

    Doe wat lichtinspiratie op. Het city.people.light-onderzoek is een blik op de nieuwste en toekomstige ontwikkelingen in stedelijke verlichting. Met input van architecten, stedenbouwkundigen en creatieve leiders onderzoekt het hoe steden er in de toekomst gaan uitzien en aanvoelen.

     

    De nieuwste resultaten van het onderzoeksprogramma zijn gepubliceerd in een boek met interviews met experts, belangrijke trends en inspirerende verlichtingsconcepten die voortvloeien uit onze Create the Livable City-workshops.

     

    Een snelle blik door dit grensverleggende naslagwerk werpt enig licht op het lot van Europese steden, zowel vanuit een sociaal-cultureel perspectief als dat van stedelijke verlichting.

     

    Kijk uit naar het 2014 City.People.Light-onderzoeksboek in gespecialiseerde boekwinkels overal ter wereld, koop het bij Amazon.com. Zie ook het download-gedeelte hieronder.

    Schets van het onderzoeksboek van city.people.light

    Interviews met experts

     

    Klaar voor wat informatieve inzichten? Het boek bevat dialogen met vooraanstaande opinieleiders, experts uit de branche en toonaangevende beoefenaren van stadsontwerp, architectuur en planning.

    Interview met een expert

    Urban Futures-matrix

     

    Introductie van de Urban Futures-matrix: het referentiehulpmiddel voor het hele city.people.light-programma. Ontdek meer over dit praktische analytische hulpmiddel en over hoe u het kunt gebruiken voor het vaststellen van uw verlichtingsstrategie.

    Een expert legt de Urban Futures-matrix uit

    Workshops  

     

    Ontdek meer over de lichtconcepten die zijn ontwikkeld in de Create the Livable City-workshops. Deze evenementen werden gehouden in zes verschillende Europese steden en werden bijgewoond door enkele van de meest eminente stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten van Europa.

    Een vrouw is aan het tekenen tijdens een workshop

    Marco Bevolo

     

    Marco is een expert op het gebied van strategisch ontwerpen, onderzoek van mensen en toekomst van steden. Hij is de oprichter van Marco Bevolo Consulting en was voorheen directeur van het hoofdkantoor van Philips Design in Nederland.

     

    Hij heeft gedoceerd aan de Wharton Business School, het Temasek Polytechnic Singapore, het Istituto Europeo di Design in Italië, en het Mode-instituut Arnhem en de Tilburg University in Nederland.

     

    Onder zijn vele onderscheidingen bevinden zich twee ESOMAR best paper conference awards en een Emerald Literati Award for Excellence. Hij is lid van de Association of Professional Futurists.

    Schrijvers van het boek
    Tapio

    Tapio Rosenius

     

    Tapio is de oprichter van Lighting Design Collective, een onderneming die is gespecialiseerd in architectuurverlichtingsoplossingen en lichtkunst, met een uniek geïntegreerd assortiment dat grensverleggende diensten omvat zoals creatie van digitale content, ontwikkeling van verlichtingssoftware en ontwerpstrategieën. De onderneming is gevestigd in Madrid, Londen & Helsinki en werkt wereldwijd in een netwerk van samenwerkende partijen.

    Tapio, afkomstig uit Finland, is een ontwerper en kunstenaar van wie werken zijn vervaardigd in meer dan 25 landen en die is onderscheiden met talloze prijzen op het gebied van verlichtingsontwerp en kunst.


    Tapio heeft een Master of Science-graad van de UCL Bartlett University in Londen en een Medianomi in Lighting Design van TTVO, Finland. Hij treedt geregeld op als docent bij architectuur- en designacademies en op professionele evenementen.

    Neem contact met ons op

     

    Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

     

    Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen