U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Groen worden,

  groen blijven

  Mechelen,

  Stadscentrum

   

  Ontdek hoe LED stadsverlichting Mechelen tot een groenere plek maakt.

  Straat in het historische stadscentrum van Mechelen, verlicht door Philips Lighting

  De uitdaging van de klant

   

  Mechelen, een mooie en historische Belgische stad, renoveerde haar openbare infrastructuur. Om de esthetica van de stads te verbeteren en energie-efficiënte technologie te gebruiken, besloot de gemeenteraad in april 2012 de openbare verlichting op te waarderen. Kon Philips een toekomstbestendige oplossing leveren?

  Kade verlicht met stadsverlichting van Philips

  Philips heeft ons een
  unieke, markante en

  energie-efficiënte oplossing met LED-licht geleverd die perfect past bij de esthetica van het erfgoed van Mechelen, en dankzij de garantie van 15 jaar is die toekomstbestendig en duurzaam op de lange termijn.”

   

  - Burgemeester Bart Somers

  De juiste verlichting

   

  Voor Philips was het verbeteren en behouden van het rijke erfgoed van de stad slechts de helft van de uitdaging. De andere helft bestond uit het verzekeren dat de investeringen van de stad tot ver in de toekomst zouden renderen. Dit betekende dat zij een proactief onderhoud nodig had, oneindige beschikbaarheid van reserveonderdelen en ononderbroken technische ondersteuning.


  Philips was in staat de ideale oplossing te leveren. Voor het stedelijke verlichtingssysteem zelf kwamen we op een maatwerkoplossing met de naam LunaVision. Deze innovatieve armaturen werden aan de wanden van gebouwen bevestigd om een uitstekende zichtbaarheid te leveren evenals een comfortabele en veilige sfeer. Door hun ontwerp leveren ze een helder, duidelijk licht vanaf een aanzienlijke hoogte, terwijl ze minimaal elektriciteit verbruiken. 

   

  Voortdurende ondersteuning is verzekerd dankzij Philips LifeCycle Services. De serviceovereenkomst verzekert dat Mechelen de komende 15 jaar voortdurend ondersteuning ontvangt, inclusief opwaardering van hun armaturen naarmate de LED-technologie voortschrijdt. Samengevat heeft het project alle doelstellingen gerealiseerd en helpt het van Mechelen een groenere stad te maken.


  Met de energiezuinige lampen en de voortdurende LifeCycle-ondersteuning bespaart de stad Mechelen tot 45% op energie en onderhoud in vergelijking met haar voorgaande systeem.

  Leer meer over onze systemen voor verlichting van openbare ruimten

  Gerelateerde cases