U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

    LED-licht brengt

    historie tot
    leven

    Triple Double,
    Eindhoven, Nederland


    LED-verlichting van Philips geeft de voormalige glasfabriek van Philips op Strijp-S een moderne uitstraling met behoud van het industriële karakter.
    Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double, doet uit de doeken hoe Philips met LED-verlichting een supermoderne uitstraling met industriële look weet te bewerkstelligen.

    Ik ben gewoon verliefd
    geworden op

     

    dit gebouw. Het industriële gehalte is in perfecte balans met een innovatief concept. Om het pand ook van buiten uitstraling te geven, zochten we een blikvanger. In nauwe samenwerking met Philips werd gekozen voor een LED Wall op de kopse kant van het gebouw."

     

    - Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double.

    Bob van oosterhout triple double
    Triple Double, Eindhoven, Nederland

    De wens van de klant

     

    Gebouw SX, de voormalige glasfabriek van Philips, is het oudste gebouw op Strijp-S. Het ademt historie en bruist tegelijkertijd van activiteit nu Triple Double en andere 'sportminded' bedrijven er hun intrek hebben genomen. Een moderne uitstraling met behoud van de industriële look vraagt om specifieke verlichting. Philips werd gevraagd het nieuwe jasje aan te meten.

    Triple Double, Eindhoven, Nederland

    De juiste verlichting

     

    In de zoektocht naar een passende locatie voor zijn succesvolle bedrijf in sportmarketing viel de keus van Bob van Oosterhout min of meer per toeval op gebouw SX. Een glimp van een lichtstraat toen het systeemplafond opzij werd geduwd: toen was hij verkocht.

     

    Met respect voor de historie werd het gebouw volledig gestript, maar elementen als de lichtstraat, het trappenhuis en de stalen constructies bleven behouden. Tot de pareltjes van het bestaande gebouw behoorden zeker ook de metalen TL-bakken. "Ze verdienden een tweede leven", zegt Van Oosterhout. "Bovendien kon Philips de oude TL-buizen gemakkelijk vervangen door LED Tubes. Zo hebben we de industriële uitstraling kunnen behouden, maar voorzien van de nieuwste, energiezuinige verlichtingstechnologie."

     

    Buiten geeft een LED Wall op de kopse kant van het gebouw extra allure. Ruim 7.000 iColor Flex LED's op verticaal gespannen LED strings leveren fraaie beelden op. "Ik ben gewoon verliefd geworden op dit gebouw", aldus Van Oosterhout.

     

    Leer meer over onze LED kantoorverlichting

     

     

     

    • MASTER LEDtube InstantFit (HF)
      MASTER LEDtube InstantFit (HF)
      De Philips MASTER LEDtube InstantFit T8 integreert een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele lineaire fluorescentielamp die geschikt is voor hoog-frequente voorschakelappar...
      • Renovatievervanger voor bestaande T8-lampen in installaties met hoog-frequente VSA’s
      • Lagere onderhoudskosten dankzij de 2-3 maal langere levensduur dan normale fluorescentiebuislampen.
      • De snelste en gemakkelijkste manier om een bestaande armatuur op te waarderen naar LED-technologie; 100% veilig installatieproces
    • Vaya Linear MP
      Vaya Linear MP
      Vaya Linear MP is een betrouwbare en economische LED-verlichtingsarmatuur die is ontworpen voor statische of dynamische kleurrijke verlichtingseffecten. De Vaya Linear MP biedt een...
      • Economische oplossing
      • Geschikt voor buitenomgevingen die een hoge lichtopbrengst vereisen
      • Gemakkelijke installatie
    • iColor Flex LMX gen2
      iColor Flex LMX gen2
      Als ontwerpers direct zichtbare RGB-accentverlichting van hoge helderheid nodig hebben of creatieve videodisplays met lage resolutie moeten ontwerpen, levert Philips iColor Flex LM...
      • Flexibele strengen passen bij nagenoeg elke architectuur.
      • Weergaloze flexibiliteit voor het aanpassen van aantallen lichtpunten en de onderlinge afstanden ervan.
      • Tweemaal hogere helderheid dan de vorige generatie bij hetzelfde vermogensniveau.

    Gerelateerde cases