U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Opfleuren van

  de dagen op kantoor

  Sedgemoor District Council,
  Somerset, VK


  Ontdek hoe commerciële verlichting een betere werkruimte maakt bij de Sedgemoor District Council

   

  Receptie van de Sedgemoor District Council, verlicht met energiebesparende LED-lampen van Philips Lighting

  De reacties
  van het personeel

  in Bridgwater House waren erg positief. Doordat de lichtniveaus geleidelijk waren afgenomen, hadden ze de verslechtering niet echt opgemerkt. Maar nu hebben ze een belangrijke verbetering waargenomen die hun werkomgeving echt verbetert. We waren ook erg blij met de ondersteuning die we gedurende het hele project kregen van Western Electrical en Philips.”

   

  - Adrian Robson, Robson Electrics

   

  Philips Lighting verlicht de vergaderkamer van de Sedgemoor District Council, Somerset, VK
  Vergaderkamer van de Sedgemoor District Council, verlicht met CoreLine inbouwarmaturen van Philips Lighting

  De uitdaging van de klant

   

  De kantoren van de Sedgemoor District Council moesten opgefrist worden. De bestaande fluorescentiearmaturen gaven in de loop van de steeds minder licht en bereikten het einde van hun levensduur. De raad besloot nieuwe lampen te installeren die de werkomgeving zouden verbeteren en minder onderhoud vereisten.

  De juiste verlichting 


  De gemeenteraad van Sedgemoor bekeek de diverse mogelijkheden voor een nieuw kantoorverlichtingssysteem. Western Electrical, een lokale verlichtingsgroothandel, nam een reeks producten mee naar het kantoorgebouw en installeerde die in twee ruimten zodat ze vergeleken konden worden.

   

  Philips LED-lampen kwamen als beste uit de bus. Rob Lucas van Western Electrical somt op: “Philips CoreLine inbouwarmaturen werden technisch en esthetisch als beste beschouwd, en ze waren ook nog eens concurrerend geprijsd. Toen de beslissing eenmaal was genomen, werden de resterende fluorescentiearmaturen in het gebouw op individuele basis vervangen door CoreLine-armaturen.” Er werden ongeveer 750 CoreLine-armaturen geïnstalleerd.


  De nieuwe commerciële verlichting heeft de werkomgeving verbeterd met helder, verfrissend licht. De nieuwe lampen zijn niet alleen helderder maar verbruiken ook minder energie; daarnaast kunnen ze waar nodig gedimd worden. “De reacties van het personeel in Bridgwater House waren erg positief”, zegt Adrian Robson. “Doordat de lichtniveaus geleidelijk waren afgenomen, hadden ze de verslechtering niet echt opgemerkt. Maar nu hebben ze een belangrijke verbetering waargenomen die hun werkomgeving echt verbetert.”


  De levensduur van de nieuwe LED-lampen bedraagt ongeveer 30.000 uur, meer dan tweemaal zolang als die van de vorige armaturen.

  • CoreLine2 Recessed
   CoreLine2 Recessed
   De CoreLine Inbouw kan worden gebruikt om TL armaturen te vervangen in algemene verlichtingstoepassingen. Selecteren, installeren en onderhouden is erg gemakkelijk. Of het nu gaat ...

  Creëren van 
  productieve werkruimten

  Het team

  Sedgemoor District Council

  De klant

  Philips Lighting

  Projectpartner

  Robson Electrics

  Projectpartner

  Western Electrical

  Projectpartner

  Gerelateerde cases