U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Dezelfde hoogstaande

  kwaliteit

  foto

  Als organische

  teler zien

  wij detoekomst in LED belichting vooreen betrouwbare groei."

   

  - Ari Kulmanen, directeur, Ikaalisten Luomu Oy

  foto

  De uitdaging

   

  Ikaalisten Luomu wilde het tomatenseizoen in haar kassen verlengen metspeciale belichting die de beoogde duurzaamheid van de onderneming weerspiegelt. Het doel was het seizoen te vervroegen met 3 weken en deze aan het eind nog eens met 2-3 weken te verlengen. Voor de implementatie was de kwaliteit van de tomaten aan het begin van het seizoen minder door een gebrek aan licht.

  foto

  De juiste belichting

   

  Ikaalisten Luomu was al geïnteresseerd in LED technologie vanaf het moment dat die voor het eerst op de markt verkrijgbaar was. De lange levensduur en de energiezuinige lichtbron van LED producten passen perfect bij de strategie van Ikaalisten Luomu betreft duurzame productie.

  Het is in diverse landen inmiddels gebleken en erkend dat een Philips GreenPower LED interlighting systeem ervoor zorgt dat er aanzienlijk meer wordt geproduceerd op hetzelfde oppervlak waarbij de hoge kwaliteit wordt behouden waar de tuinder financieel van profiteert. We verwachten dat ook deze teler in het koude klimaat van Finland hier de voordelen van zal ervaren

  Philips GreenPower LED interlighting zorgt ervoor dat er aanzienlijk meer wordt geproduceerd op hetzelfde oppervlak, waarbij de hoge kwaliteit wordt behouden en waar de tuinder financieel van profiteert.”

  Interlighting

  Philips GreenPower LED interlighting

   

  De interlighting module is een bidirectionele verlichtingsmodule voor verlichting tussen hoge draadgewassen zoals tomaten.


  Naar de oplossing

  Toekomst in

  LED belichting

  Het team

  Ikaalisten Luomo Oy

  Teler

   

  Gerelateerde case studies