Suggesties

  Zo ben je nooit meer bang in het donker

  De dagen worden korter, we zijn minder buiten en zoeken de gezelligheid binnen. Buiten is het donker, of toch niet? Je hoeft niet meer bang te zijn om te struikelen op weg naar de voordeur. Philips tuinverlichting helpt je met een warm welkom en creëert een gevoel van veiligheid tijdens de donkere herfstdagen.

  Niet meer zoeken naar het sleutelgat bij de voordeur?


  Een keer niet de lak van de deur afkrassen op zoek naar het sleutelgat? Nu de zon sneller ondergaat, kom je vaak thuis in het donker. Maak je leven iets makkelijker met een goed verlichte voordeur. Plaats een wandlamp naast je deur. Geen idee welke buitenlamp je moet kiezen? Lees hier alles over de mogelijkheden met buitenverlichting.


  Liever geen ongewenste gasten in de tuin? 


  Gezellig die belletjelellers, maar liever geen andere nieuwsgierige aagjes? Een goed verlichte tuin is een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers. Dan zullen ze zich wel tweemaal bedenken voor ze aan je deur staan. Verras ze met een buitenlamp met sensor zodat het licht aanspringt als er beweging wordt gedetecteerd en zorg dat ze het hazenpad kiezen.


  Nooit meer struikelen in het donker?


  Geen geplaveid stoepje voor de deur? En klaar met de hink-stap-sprong bij het buitenzetten van het vuilnis?  Plaats wat lampen langs je tuinpad en zie waar je loopt. De elegante Philips MyGarden Capricorn buitenverlichting lantaarn zorgt dat je je daar geen zorgen meer over te maken.

  Ook zo’n spooky donker hoekje in de tuin?


  Donkere hoekjes in je tuin kunnen eng en vooral onhandig zijn. Verlicht je terras, balkon of fietsenschuurtje. En je krijgt er ook nog een gezellig uitzicht voor terug. 

  Nooit meer bang voor een donkere tuin? Benieuwd naar alle opties voor tuinverlichting die Philips biedt? Bekijk ze hier.