Verlichting voor 

kledingwinkels en speciaalzaken

Verlichting voor uw winkel

 

Uw kleding- of speciaalzaak is niet zomaar een winkel – het is een ervaring. Maak hem gedenkwaardig, met winkelverlichting die uw bezoekers verrast en verleidt. Stimuleer de omzet en draag uw merkvisie uit met een aantrekkelijke sfeer in de winkel.

 

Neem contact met ons op

Light as a Service voor retail

 

Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maak dan kennis met Light as a Service voor retailers. Zo heeft u zonder budget een mooiere winkel, want u betaalt alleen voor het licht en niet voor de lampen.

7 trends in retail

 

De moderne consument is verwend met een brede keuze waar en wanneer te winkelen. Ze browsen op het internet en kopen via de smartphone. En als het product niet bevalt, kunnen ze op weg naar huis deze retourneren via de fysieke winkel. Deze 'omni-channel' wereld is er een die elke retailer moet omarmen. Wat zijn de belangrijkste trends rondom deze transformatie en hoe kunt u met verlichting hierop inspelen? Ons Engelstalige RetailScene magazine heeft een top 7 toekomstige trends voor u op een rij gezet.

Projecten in de spotlight


Hieronder vindt u onze laatste gerealiseerde projecten. Bent u met een soortgelijk project bezig of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op via onderstaande knop.

 

   

Auping Plaza


Een bed uitproberen zonder dat je in de lichtbron kijkt.

lees meer

 

   

Mr. Brown


Optiekconcept met koffiecafé
trekt binnen én buiten de aandacht dankzij unieke combinatie van (dynamische) lichtoplossingen.

lees meer

 

Sacha

   

Sacha

 

Entrée van Sacha winkel komt subtiel en uitnodigend tot leven met luminous textile.

 

lees meer

 

Verlichtingsproducten voor kleding- en speciaalzaken

  • GreenSpace Accent Projector
    GreenSpace Accent Projector
    Dankzij de GreenSpace Accent-serie kunnen winkeliers en gebouwbeheerders nu overstappen van CDM naar LED. Profiteer van de voordelen van de lichtkwaliteit met de PerfectAccent van ...

Ontdek meer over 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief