Meer merken van

Sportveldverlichting
voor recreatieve buitensport

LED-verlichting voor sportvelden

 

Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door voor uw sportveldverlichting gebruik te maken van een betrouwbare en duurzame LED-lichtoplossing die 50% energiezuiniger is. De verlichting heeft geen "warming-up" nodig, springt direct vol aan en is inzetbaar naar de bezetting van de velden. Dit laatste vermindert de lichthinder voor de omgeving fors. Het systeem is flexibel in gebruik, doordat na het uitschakelen weer direct kan worden ingeschakeld.

 

Ook voor uw sportaccommodatie kunnen wij een verlichtingsoplossing op maat bieden. Daarnaast bieden wij diverse standaard lichtplannen voor sportfaciliteiten.

Voetbalveldverlichting

 

Mensen die recreatief voetballen, doen dat gewoonlijk 's avonds, na het werk. Dit vraagt om effectieve verlichting, zodat iedereen zo veel mogelijk kan sporten. Het verlichtingsniveau is uiteraard lager dan bij wedstrijden die op televisie worden uitgezonden, maar er is nog steeds verlichting van hoge kwaliteit nodig: gelijkmatig, prettig voor de ogen en niet te opdringerig (ivm lichthinder).

voetbalverlichting

Tennisbaanverlichting

 

In het geval van een tennisbaan moet de verlichting een goede zichtbaarheid garanderen. De bal moet altijd goed te zien zijn, ongeacht de locatie en de snelheid ervan. Voor een goede zichtbaarheid moet voldoende contrast worden gecreëerd tussen voorwerpen en hun achtergrond. Daarnaast spelen het verlichtingsniveau, de gelijkmatige verdeling van licht over het speeloppervlak en het voorkomen van verblinding een belangrijke rol.

Tennisbaanverlichting

Hockeyveldverlichting

 

De Lichtopbrengst van je LED systeem heeft direct invloed op de zichtbaarheid van de hockeybal. Tijdens een training en wedstrijd worden hoge snelheden bereikt, daarom is een gelijkmatige lichtverdeling en een kleurtemperatuur die overeenkomt met die van daglicht erg belangrijk op een hockeyveld.

Hockeyverlichting

PerfectPlay – flexibele verlichting


Of je nu een heel veld of een half veld wilt verlichten, gaat trainen of een wedstrijd speelt, met PerfectPlay kun je met één druk op de knop via een panel, tablet of smartphone je lichtinstellingen veranderen. Dit intelligente verlichtingssysteem is niet alleen simpel te bedienen maar je vereniging bespaart ook nog flink op de energie- en onderhoudskosten

Meer weten over het financieren
van uw sportveldverlichting?

 

Naast flinke besparingen op energie- en onderhoudskosten is er ook een aantrekkelijke subsidieregeling voor sportverenigingen en sportstichtingen die energiebesparende maatregelen nemen. Als u overstapt op LED-verlichting wordt u maar liefst 30% van uw investering boven 3000 euro gesubsidieerd.

 

Daarnaast bieden Philips Lighting, Rabobank en SWS ook een LED financieringsoplossing aan. Zo wordt duurzaam investeren goedkoper dan u denkt!

Onze LED-Partners in Sport

 

Onze LED-Partners in Sport adviseren u in de keuze voor de juiste verlichtingsoplossing, begeleiden u bij een probleemloze overstap en zorgen dat het onderhoud efficient geregeld wordt. 

De 5 voordelen van LED-verlichting voor sportclubs

Tot 50% verlaging in de energiekosten

 

Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door gebruik te maken van een LED-lichtoplossing.

infographic philips lighting voordelen led buitensport

Producten voor sportveldverlichting

Bereken de
totale eigendomskosten


De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

Overige links

Geïnspireerd?

Neem voor vragen en nadere informatie contact op
met uw lokale klantencentrum