CityTouch
Connected openbare verlichting

CityTouch


Hoe zou het zijn als uw straatlantaarns wisten wanneer zij langer aan moeten blijven en wanneer zij moeten uitschakelen? Als u eenvoudig online kon nagaan hoeveel energie de straatlantaarns gebruiken en welke gerepareerd moeten worden? Als uw stad volledig controle had over haar verlichting en op aanvraag schakelen en dimmen zou kunnen instellen? En als zij toegang had tot uitvoerige datavisualisaties en analyses om betere beslissingen te nemen?

Wij geloven dat dit zou zorgen voor een stad die duurzamer, efficiënter en uiteindelijk een betere plaats om te wonen is. Daarom hebben we CityTouch ontwikkeld.

 

CityTouch is een verlichtingsbeheersysteem voor openbare straatverlichting. Het biedt eenvoudige webtoepassingen voor analyseren, plannen en werkstroombeheer voor onderhoud, en tevens voor het bewaken, beheren en meten van uw connected verlichting.

CityTouch slimme LED straat verlichting voor openbare ruimtes | Philips Lighting

CityTouch toepassingen


CityTouch is een allesomvattend beheersysteem voor straatverlichting dat connected apparaten integreert met intuïtieve webgebaseerde toepassingen.
CityTouch is an end-to-end street lighting management system that integrates connected devices, with its intuitive web-based applications.
CityTouch is an end-to-end street lighting management system that integrates connected devices, with its intuitive web-based applications.

Met slimme LED straatverlichting kun je op afstand meten beheren en bewaken - CityTouch connect application

CityTouch connect 
toepassing -
meten, beheren en bewaken

 

Een hulpmiddel voor verlichtingsbeheer waarmee u alle connected lichtpunten veilig en op afstand over uw bestaande mobiele netwerk kunt meten, beheren en bewaken via een real-time, op plattegronden gebaseerde weergave met behulp van een standaard webbrowser.

U kunt gemakkelijk analyseren, plannen en onderhouden met slimme LED straatverlichting - CityTouch workflow application

CityTouch workflow application-  analyseren, plannen en onderhouden

 

Een beheertoepassing voor verlichtingsmiddelen dat mogelijkheden biedt voor het visualiseren van 'verrijkte gegevens' en hulpmiddelen voor verlichtingsgerelateerd werkstroombeheer.

 

Het resultaat is een geavanceerd platform waarmee u de infrastructuur van uw openbare straatverlichting gemakkelijk kunt analyseren, plannen en onderhouden.

Slimme verlichting verovert Nederland

 

Wist je dat “slimme” straatverlichting jou kan helpen je gemeente veiliger, pro-actiever, efficiënter en duurzaam te maken tegen lagere kosten? Genoeg redenen dus om te kiezen voor slimme verlichting. Kijk welke gemeenten u al voor zijn gegaan.

CityTouch connect application

Geïnspireerd?


Neem contact op met uw lokale contact centrum voor vragen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief