Meer merken vanHet moet
in één keer goed

Light Beyond Illumination meer dan verlichting


Al meer dan 120 jaar gaat Philips Lighting voorop als om het innovatie gaat. We gebruiken alle mogelijkheden van licht om ervoor te zorgen dat mensen zich comfortabeler voelen en productiever zijn, door hoogwaardig licht te leveren in openbare ruimten, bedrijfsruimten en thuis. We gebruiken licht om ervoor te zorgen dat mensen zich gelukkiger en veiliger voelen, met licht dat hen amuseert, inspireert en informeert, steden levendiger maakt en beter voldoet aan de alledaagse behoeften van mensen. 


Philips zet de volgende stap door licht te verbinden met het internet en zo slimme verlichting aan te bieden aan woningen, winkels, kantoren en steden.

Onze belofte aan jou
Het moet, in één keer goed


Jij behoort tot een speciale slag mensen… de elektrotechnisch-installateur. Sterke kerels, met een ‘niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Het soort waar je op kunt vertrouwen dat de klus geklaard wordt. 

 

Het overwinnen van uitdagingen zit in je natuur want je houdt van doorpakken. En dat is nodig want tijd is geld en elke seconde telt. 

 

Een partner die jouw uitdagingen begrijpt bespaart jouw tijd. Waar we kunnen dragen wij ons steentje bij. Online en offline, zodat jij je werk kunt doen, dag in dag uit als echte professional.

 

Want voor jou geldt er maar één voorwaarde voor elke klus, het moet in één keer goed.

Blijf op de hoogte


Schrijf je in voor de installateurs- nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze innovaties.

Koop nu


Vind een groothandel bij jou in de buurt die je verder kan helpen.

Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op via onze supportpagina.