Je bezoekt momenteel de website van Philips Lighting. Er is een lokale versie beschikbaar voor je.
Suggesties

  Hoe kiest u de juiste spots?

  Maak uw keuze met onze tips

  Opbouwspots

  Opbouwspots en inbouwspots van Philips zijn qua techniek vergelijkbaar. Ze zijn dimbaar en eventueel richtbaar. Bovendien zijn ze geschikt voor verschillende lichtbronnen. Denk aan LED, halogeen en spaarlampen. Zo creëert u op ieder moment en op elke plek de juiste sfeer met spots. Wat is er dan anders aan een opbouwspot? Een groot verschil is de zichtbaarheid van het armatuur. Wilt u de spot duidelijk kunnen zien? Juist accent leggen op uw verlichting met een spot in een bepaalde stijl? De opbouwspot biedt dan uitkomst. Een tweede verschil is de manier van monteren. Een opbouwspot zit namelijk niet ín het plafond. Dat is handig als u geen groot gat wilt boren of uw plafond niet geschikt is voor een inbouwspot. Of u nu kiest voor inbouw of opbouw: uw spot kunt u eenvoudig zelf installeren.

  Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn met spots? Bekijk de opbouwspots van Philips.
  afbeelding-2  Click!FIX voor de gemakkelijke installatie


  Monteer uw opbouwspots in vier gemakkelijke stappen met Click!FIX. Click!FIX is het revolutionaire en gepatenteerde systeem van Philips voor het eenvoudig en snel installeren van uw opbouw-spot. U klikt de opbouw-spot gemakkelijk op de behuizing die u tegen het plafond bevestigd heeft. Dat kan zelfs zonder schroevendraaier!

  Meest populaire opbouwspots


  Philips Opbouwspots monteert u eenvoudig zelf. Hiervoor kent Philips het revolutionaire en gepatenteerde systeem Click!FIX. U hoeft alleen te beschikken over wat basisgereedschap en handigheid. De opbouwspots van Philips zijn dimbaar en eventueel te richten op specifieke plekken of voorwerpen. Er zijn ook opbouwspots met een vaste lichtbundel naar beneden.

  Bekijk alle spots