Suggesties

  myGarden

  Patio buitenlantaarn 60W E27 zonder lamp

  Geen lamp, Grijs, Waterbestendig 1528354PN Soortgelijke producten zoeken
  • Volop genieten van uw tuin

   15283/54/PN

   myGarden

   Patio buitenlantaarn 60W E27 zonder lamp

   15283/54/PN Soortgelijke producten zoeken

   Deze schitterende Philips myGarden lantaarn in zwart en zilver werpt een energiezuinig warmwit licht op uw tuinpad of voordeur. De lantaarn is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is de perfecte aanwinst voor uw tuin. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Volop genieten van uw tuin

  • Weerbestendig

   Weerbestendig

   Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

  • Decoratieve buitenverlichting

   Buitenverlichting kan de uitstraling van uw tuin verbeteren door opvallende gedeelten of paden te verlichten en een perfecte sfeer te creëren voor een gezellige avond met vrienden en familie. Daarom heeft Philips het myGarden assortiment ontwikkeld, decoratieve buitenlampen met flair en functionaliteit, waarmee u uw eigen stijl creëert en optimaal gebruik van uw tuin zult gaan maken.

  • Kies voor een tijdloos design.

   Deze lamp is ontworpen in Europa en heeft een uniek ontwerp met de stijl van tijdloze buitenlampen.

  • Kies voor buitenlantaarns

   Verfraai uw buitenruimte met deze lantaarn, de perfecte verlichting voor uw tuin, de rand van uw terras of als verlichting van een oprit en paden.

  • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

   Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

  • Eenvoudig te installeren voor elke toepassing

   Deze lamp en de fittingen zijn heel eenvoudig te installeren. Alles wat u nodig hebt, zit in de doos, zoals een torxsleutel en -schroef. Bovendien krijgt u van ons duidelijke richtlijnen voor het installeren van het product en relevante informatie over IP-klassen voor vochtbestendigheid.

  Alle specificaties bekijken