U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties


  Eén lamp.
  Jouw schakelaar. 
  Drie lichtinstellingen.

  SceneSwitch LED
  Bepaal de sfeer met je bestaande schakelaar

  Creëer eenvoudig jouw eigen scène met slechts één sfeerlamp en je bestaande lichtschakelaar. Uniek aan deze Philips LED lampen is dat je meerdere lichtinstellingen kan kiezen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt of hoeft te installeren.

  Hoe werkt SceneSwitch?

  Dimmen zonder dimmer


  Druk op je bestaande lichtschakelaar en schakel van helder functioneel licht, naar natuurlijk ontspannend licht of een zacht, warm sfeerlicht.
  WarmGlow LED Lampen dimmen in drie stappen
  De SceneSwitch lamp heeft een automatisch geheugen dankzij een ingebouwde geheugenchip, waardoor de lamp je laatste instelling onthoudt als de lichtschakelaar langer dan 6 seconden wordt uitgeschakeld.

  Geen extra installatiewerk nodig!


  SceneSwitch werkt met je bestaande lichtschakelaar in de wand.

   

  Heb je een dimmer?

   

  SceneSwitch werkt met je eigen schakelaar. Heb je een dimmer? Kies dan voor onze WarmGlow lampen. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht

  Lees meerLees meer

  In de spotlights

  Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen

  Dim naar een gezellige warme sfeer

   

  Breng een warme sfeer in huis met Philips WarmGlow. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht.
   

  Wij helpen je graag de juiste sfeerverlichting te kiezen

  Even mooi als een gloeilamp, met alle voordelen van LED


  Deze klassieke Philips LED-lampen zijn ontworpen om gezien te worden. De LED gloeidraad geeft licht met de kleur en gloed van nostalgische gloeilampen en creëert de gewenste warme sfeer in huis.
  Dim je licht tot het niveau dat bij jouw situatie past

  Vind de juiste lamp

  Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij jouw verlichtingsbehoeften. Ben je op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of ben je op zoek naar een warm sfeerlicht om je woning gezelliger te maken? Twijfel je tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt je graag bij het kiezen van het juiste licht. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maak je altijd de juiste keuze.