U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Vind de

  juiste lamp
  Waar je ze ook nodig hebt

  Dankzij de Bulb Advisor maak je altijd de juiste keuze

   

  Welkom bij de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Hier vind je LED-, halogeen-, en spaarlampen voor je woning, kantoor, auto en andere toepassingen. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkend scala aan vormen, stijlen en fittingen. Ongeacht of je de perfecte sfeer wilt creëren in je woonruimte, extra energie wilt geven aan je werkruimte, ontdekken wat kleur toevoegt aan de ambiance, je woningdecoratie wilt vervolmaken of gewoon energie wilt besparen: voor elke situatie is er een juiste lamp.


  Het vinden van de juiste lamp hoeft geen uitdaging te zijn. Dankzij de Bulb Advisor ben je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt, waar je het ook nodig hebt. De Bulb advisor is leuk en makkelijk te gebruiken.

  Verken ons Philips Lighting-assortiment

  LED sfeerverlichting zorgt ervoor dat je je thuis voelt zodra je de lampen inschakelt

  Ervaar Philips
  LED-verlichting

   

  Voel je thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert je ervan dat je je thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warm, wit licht met een buitengewoon lange levensduur. Ze leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen op en versterken tegelijkertijd de sfeer in je woning.

  Spaarlampen in de woonkamer voor een uitnodigende sfeer

  Bespaar energie met spaarlampen

   

  Philips spaarlampen leveren een comfortabel, zacht licht voor een uitnodigende sfeer. Spaarlampen of CFL-lampen produceren een energiebesparend, lang meegaand licht met hoge prestaties. Deze lampen zijn de best verkochte spaarlampen. CFL’s combineren het energieverbruik van fluorescentieverlichting met het gemak en de populariteit van gloeilamparmaturen. 

  Warme, sprankelende halogeenlampen in de hal

  Creëer de juiste sfeer
  met halogeen 

   

  Halogeenlampen bieden de snelste en gemakkelijkste manier om de klassieke gloeilampen te vervangen. Bekijk hoe halogeenlampen een enorme keuze uit verlichtingsmogelijkheden bieden met licht van dezelfde warme, sprankelende kwaliteit die je van een klassieke gloeilamp gewend bent.

  Vind andere verlichtingsproducten

  LED armaturen zijn geschikt voor iedere situatie

  De juiste lichtstijl die past bij je woning

   

  Kies voor iconisch vormgegeven armaturen die perfect passen bij onze LED-producten.

  Laat je huis tot leven komen met de zestien miljoen kleuren van Philips Hue. Synchroniseer je lampen met je muziek, games of films

  Onbegrensde mogelijkheden met HUE


  Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue. Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.