Meer merken van

Vind de

juiste lamp
Waar je ze ook nodig hebt

Dankzij de Bulb Advisor maak je altijd de juiste keuze

 

Welkom bij de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Hier vind je LED-, halogeen-, en spaarlampen voor je woning, kantoor, auto en andere toepassingen. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkend scala aan vormen, stijlen en fittingen. Ongeacht of je de perfecte sfeer wilt creëren in je woonruimte, extra energie wilt geven aan je werkruimte, ontdekken wat kleur toevoegt aan de ambiance, je woningdecoratie wilt vervolmaken of gewoon energie wilt besparen: voor elke situatie is er een juiste lamp.


Het vinden van de juiste lamp hoeft geen uitdaging te zijn. Dankzij de Bulb Advisor ben je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt, waar je het ook nodig hebt. De Bulb advisor is leuk en makkelijk te gebruiken.

Verken ons Philips Lighting-assortiment

LED sfeerverlichting zorgt ervoor dat je je thuis voelt zodra je de lampen inschakelt

Ervaar Philips
LED-verlichting

 

Voel je thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert je ervan dat je je thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warm, wit licht met een buitengewoon lange levensduur. Ze leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen op en versterken tegelijkertijd de sfeer in je woning.

Spaarlampen in de woonkamer voor een uitnodigende sfeer

Bespaar energie met spaarlampen

 

Philips spaarlampen leveren een comfortabel, zacht licht voor een uitnodigende sfeer. Spaarlampen of CFL-lampen produceren een energiebesparend, lang meegaand licht met hoge prestaties. Deze lampen zijn de best verkochte spaarlampen. CFL’s combineren het energieverbruik van fluorescentieverlichting met het gemak en de populariteit van gloeilamparmaturen. 

Warme, sprankelende halogeenlampen in de hal

Creëer de juiste sfeer
met halogeen 

 

Halogeenlampen bieden de snelste en gemakkelijkste manier om de klassieke gloeilampen te vervangen. Bekijk hoe halogeenlampen een enorme keuze uit verlichtingsmogelijkheden bieden met licht van dezelfde warme, sprankelende kwaliteit die je van een klassieke gloeilamp gewend bent.

Bulb Advisor

Vind andere verlichtingsproducten

LED armaturen zijn geschikt voor iedere situatie

De juiste lichtstijl die past bij je woning

 

Kies voor iconisch vormgegeven armaturen die perfect passen bij onze LED-producten.

Laat je huis tot leven komen met de zestien miljoen kleuren van Philips Hue. Synchroniseer je lampen met je muziek, games of films

Onbegrensde mogelijkheden met HUE


Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue. Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.