Suggesties
  • Heldere LED-kaarslampen geven je huis een schitterende uitstraling

   8719514343801
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   LED

   Lamp

   8719514343801 Soortgelijke producten zoeken

   Ultramoderne LED-lamp voor de verlichting van dagelijkse binnenactiviteiten. Je bespaart onmiddellijk energiekosten en hoeft de lamp minder vaak te vervangen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van jouw verlichting. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Heldere LED-kaarslampen geven je huis een schitterende uitstraling

  Creëer een frisse, stimulerende sfeer

  • Klassieke glas LED

   De look waar je van houdt, de prestaties die je verwacht. Klassieke designs met helder glas die het prachtige sprankelende licht van traditionele gloeilampen nabootsen. Voor de perfecte vormgeving in je hele huis.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaart tot 90% energie in vergelijking met een standaardlamp. Daardoor betaalt de lamp zichzelf terug en bespaart u jarenlang geld. Bovendien draagt de lamp bij aan een beter milieu.

  • Lamp met lange levensduur - gaat tot 45 jaar mee

   Met een levensduur van maximaal 45.000 uur heb je minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen en geniet je meer dan 45 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.