Je bezoekt momenteel de website van Philips Lighting. Er is een lokale versie beschikbaar voor je.
Suggesties

  Wandlampen

  altijd een aangename sfeer

  Onze wandlampen zijn geschikt voor elke kamer.

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze wandlampen  

   

  Onze collectie wandlampen creëert een helder en gelijkmatig licht voor jouw dagelijkse activiteiten. Creëer met onze hoogwaardige Philips lampen de juiste sfeer.

   

  Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Ontdek de mogelijkheden van ledverlichting
   
   
   
   
   

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ledverlichting

   

  Voel je thuis met de meest recente ledtechnologie van Philips. Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aanzet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


  Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aandoet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


  Bekijk alle ledlampen

  Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting

  Ontdek de meest geschikte wandlamp voor elke kamer.


  wandlampen voor de badkamer

  Wandlampen voor de badkamer


  Onze elegante oplossingen voor de badkamer zijn volledig waterdicht en ideaal voor natte ruimtes. De badkamer is onderverdeeld in drie vochtigheidszones en daarom voldoen onze lampen aan de normen IP23, IP44 of IP65. We besteden veel aandacht aan de materialen en prestaties van elk product, omdat jouw veiligheid en welzijn voorop staan bij ons.

  Alle wandlampen voor de badkamer
  wandlampen voor kamers

  Wandlampen voor slaapkamer en huiskamer

  De woonkamer is het hart van elk huis, een plek voor gezelligheid en ontspanning. De slaapkamer is eveneens een centrale ruimte in huis. Voor deze ruimtes moet de verlichting eenvoudig aan de dagelijkse activiteiten aangepast kunnen worden. Met een nauwkeurige plaatsing en afstemming van lichtniveaus kan er een gevoel van ruimte en een warme, gezellige sfeer gegeven worden aan elke ruimte.

  Alle wandlampen voor de slaap- en woonkamer
  wandlampen voor buiten

  Wandlampen voor buiten


  Elk onderdeel van onze serie voor buitenverlichting wordt gemaakt met uiterste zorg en bestendige kwaliteitsmaterialen zoals gietaluminium en roestvrijstaal. Onze producten voor buiten zijn natuurlijk ook uitgerust met energiebesparende halogeenlampen en hoogvermogenleds. Maar de buitenverlichting van Philips is in het bijzonder geschikt voor ruimtes met een hoger vochtigheidsgehalte omdat ze aan de normen IP23, IP44 of IP67 voldoen. Elk product wordt onderworpen aan strenge tests om de waterdichtheid te garanderen.

  Alle wandlampen voor buiten

  De populairste wandlampen

  Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting