Meer merken van

Wandlampen

altijd een aangename sfeer

Onze wandlampen zijn geschikt voor elke kamer.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze wandlampen  

 

Onze collectie wandlampen creëert een helder en gelijkmatig licht voor uw dagdagelijkse activiteiten. Creëer mte de hoogkwalitatieve Philipslichtbronnen de juiste sfeer.

 

Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Ontdek de mogelijkheden van ledverlichting
 
 
 
 
 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ledverlichting

 

Voel je thuis met de meest recente ledtechnologie van Philips. Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aanzet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aandoet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


Bekijk alle ledlampen

Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting

Ontdek de meest geschikte wandlamp voor elke kamer.


wandlampen voor de badkamer

Wandlampen voor de badkamer


Onze elegante oplossingen voor de badkamer zijn volledig waterdicht en ideaal voor natte ruimtes. De badkamer is onderverdeeld in drie vochtigheidszones en daarom voldoen onze lampen aan de normen IP23, IP44 of IP65. We besteden veel aandacht aan de materialen en prestaties van elk product, omdat jouw veiligheid en welzijn voorop staan bij ons.

Alle wandlampen voor de badkamer
wandlampen voor kamers

Wandlampen voor slaapkamer en salon

De woonkamer is het hart van elk huis, een plek voor gezelligheid en ontspanning. De verlichting voor deze ruimte, maar ook voor de slaapkamer, moet eenvoudig geregeld en aangepast kunnen worden aan de diverse activiteiten die daar in de loop van de dag plaats vinden. Met een nauwkeurige positionering van diverse lichtbronnen en de afstemming van de lichtniveaus kan er een gevoel van ruimte gecreëerd worden en kan er een warme, gezellige sfeer aan een kamer gegeven worden.

Alle wandlampen voor de slaap- en woonkamer
wandlampen voor buiten

Wandlampen voor buiten


Elk onderdeel van onze serie voor buitenverlichting wordt gemaakt met uiterste zorg en bestendige kwaliteitsmaterialen zoals gietaluminium en roestvrijstaal. Onze producten voor buiten zijn natuurlijk ook uitgerust met energiebesparende halogeenlampen en hoogvermogenleds. Maar de buitenverlichting van Philips is in het bijzonder geschikt voor ruimtes met een hoger vochtigheidsgehalte omdat ze aan de normen IP23, IP44 of IP67 voldoen. Elk product wordt onderworpen aan strenge tests om de waterdichtheid te garanderen.

Alle wandlampen voor buiten

De populairste wandlampen

Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting