U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties  Onze meest

  energiezuinige

  LED-lamp ooit

  Gaat tot 50 jaar mee**

  - verlicht je uitgaven, huis en toekomst.


   

  ** Levensduur van 50.000 uur gebaseerd op gebruik van 3 uur per dag

  Op zoek naar een ultra energiezuinige LED-lamp? Zoek niet verder. Philips heeft zijn meest energiezuinige lamp ooit ontwikkeld, de Ultra Efficient-lamp. Deze maakt gebruik van nieuwe technologie om de CO2-uitstoot  en materiaalverspilling te verminderen en het energieverbruik te verlagen. Met een verbazingwekkende levensduur van 50.000 uur gaat hij 3,5 keer langer mee en verbruikt slechts één derde deel van de energie in vergelijking met  een gemiddelde Philips LED-lamp. Zo draag je eenvoudig bij aan een beter klimaat.
  the ultimate energy-saving LED bulb
  1) Dit icoon is ontwikkeld door Signify en wordt gebruikt als zelfcertificering voor de Philips Ultra Efficient-lampen die voldoen aan de hoogste energieklasse van de Europese labelvoorschriften.
  LED Classic bulb clear 40W White-3000K

  LED-lamp Transparant 40W - 3000K

  LED Classic bulb clear 40W White - 4000K

  LED-lamp Transparant
  40W - 4000K

  LED Classic bulb clear 60W White - 3000K

  LED-lamp Transparant
  60W - 3000K

  LED Classic bulb clear 60W White - 4000K

  LED-lamp Transparant
  60W - 4000K

  ultra efficient video thumbnail

  Nog steeds mooi na 50.000 uur?

   

  De nieuwe Ultra Efficiente LED-lamp van Philips blijft 50.000 uur stralen. Stel je  eens voor hoeveel gloeilampen je kunt besparen en hoe gunstig dat is voor het klimaat en onze toekomst. Bekijk zelf hoe 50.000 uur eruitziet in deze korte video.

  true a class video thumbnail

  Verkrijgbaar in warm wit licht - 3000K

  en koel wit licht - 4000K
     

  energy icon

  60% minder energieverbruik*

   

  De Ultra efficiënte LED-lamp verbruikt ongeveer 60% minder energie dan de gemiddelde Philips LED-lamp. Dit verschil zal je al snel zien op je energierekening.

  lifetime icon

  3,5x langere levensduur

   

  Deze Ultra efficiënte LED-lamp gaat tot 50.000 uur mee. Dat is ongeveer 50 jaar!**

  money saving icon

  Bespaar op kosten

   

  LED-lampen gaan langer mee waardoor je je lampen minder vaak hoeft te vervangen. Zo bespaar je niet alleen afval maar ook kosten op lange termijn.

  efficiency icon

  Ultra efficiënt

   

  Een nieuwe technologie om de CO2-uitstoot en materiaalverspilling te verminderen en het energieverbruik te verlagen.

  * Vergeleken met standaard Philips LED-lamp

  ** Levensduur van 50.000 gebaseerd op gebruik van 3 uur per dag
   

  1) Dit icoon is ontwikkeld door Signify en wordt gebruikt als zelfcertificering voor de Philips Ultra Efficient-lampen die voldoen aan de hoogste energieklasse van de Europese labelvoorschriften.

  Breng efficiëntie naar een hoger niveau

   

  Vroeger keken we naar de wattage om een idee te krijgen van de helderheid van een traditionele lamp. Maar bij LED's zegt het aantal wattages niets over de helderheid. Bij het kiezen van een LED-lamp kun je beter kijken naar lichtopbrengst in plaats van vermogen. De lichtopbrengst van een lamp wordt gemeten in lumen (lm), en dit staat op de verpakking aangegeven. In onderstaande tabel kun je zien dat de Ultra efficiënte LED-lamp de beste waardes biedt.

  Conventionele lamp

  Conventionele lamp GLS

   

  40 Watt 

  10 lumen/Watt

  410 lumen 

  1.000 uur 

  arrow
  GLS LED lamp

  LED-lamp


  5.5 Watt

  85 lumen/Watt 

  470 lumen

  15.000 uur 

  arrow
  Ultra efficiënte LED lamp

  Ultra efficiënte LED lamp


  2.3 Watt

  210 lumen/Watt

  485 lumen

  50.000 uur

  1) Dit icoon is ontwikkeld door Signify en wordt gebruikt als zelfcertificering voor de Philips Ultra Efficient-lampen die voldoen aan de hoogste energieklasse van de Europese labelvoorschriften.

  Waarom kiezen voor Philips EyeComfort LED?


  Slechte lichtkwaliteit kan zorgen voor vermoeide ogen. Daarom hebben we Philips LED-lampen zo ontworpen dat ze prettig zijn voor jouw ogen. LED-lampen met het EyeComfort handelsmerk of icoon voldoen aan onze strenge kwaliteitscriteria voor visueel comfort. Zo zorg je goed voor je ogen en je omgeving.
  * Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en voor criteria en productgegevens.

  eyecomfort

  Duurzaamheid

   

  Als  's werelds marktleider in verlichting bieden wij onze klanten hoogwaardige, energiezuinige verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Duurzaamheid zit in het hart van ons bedrijf. Innovatie is een belangrijke drijfveer om duurzaamheid in elke fase van de levenscyclus van onze producten te verankeren. Van energie-efficiëntie en duurzame verpakkingen tot het verminderen van schadelijke stoffen, het vergroten van circulariteit en welzijn. Allemaal initiatieven die beter zijn voor jou en het klimaat.

   

  Energieverbruik is vaak de belangrijkste factor bij het bepalen van de milieu-impact van een product tijdens de levenscyclus. Door de energie-efficiëntie van een product te verbeteren, kunnen we de hoeveelheid energie die het verbruikt, en daarmee de ecologische voetafdruk, verminderen. De A-Klasse LED-lamp is ontworpen om 60%  minder energie te verbruiken dan een standaard Philips LED-lamp, een belangrijke stap om energie te sparen - en het klimaat. 

  sustainability