Je bezoekt momenteel de website van Philips Lighting. Er is een lokale versie beschikbaar voor je.
Suggesties

  Plafondlampen

  Helder en gelijkmatig licht  

  Ontdek onze plafondlampen. Bekijk de kenmerken van de diverse Philips-modellen en kies hoe je je huis inricht met licht.

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze plafondlampen

   

  Onze collectie plafondlampen verspreidt een helder en gelijkmatig licht voor je dagelijkse activiteiten. Creëer met hoogkwalitatieve Philips lichtbronnen de juiste sfeer.

   

  Bekijk alle plafondlampen van Philips Lighting

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Ontdek de mogelijkheden van ledverlichting
   
   
   
   
   

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ledverlichting

   

  Voel je thuis met de meest recente ledtechnologie van Philips. Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aanzet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


  Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aandoet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


  Bekijk alle ledlampen

  Plafondlampen van philips

  Ontdek de meest geschikte plafondlamp voor iedere kamer

  Onze plafondlampen zijn geschikt voor alle kamers van je huis.
  plafondlampen voor slaapkamer en salon van philips

  Plafondlampen voor slaap- en woonkamer

  De woonkamer is het hart van elk huis, een plek voor gezelligheid en ontspanning. De verlichting voor deze ruimte, maar ook voor de slaapkamer, moet eenvoudig geregeld en aangepast kunnen worden aan de diverse activiteiten die daar in de loop van de dag plaats vinden. Met een nauwkeurige positionering van diverse lichtbronnen en de afstemming van de lichtniveaus kan er een gevoel van ruimte gecreëerd worden en kan er een warme, gezellige sfeer aan een kamer gegeven worden.

  Alle plafondlampen voor de slaap- en woonkamer
  plafondlampen voor de badkamer van philips

  Plafondlampen voor de badkamer
   

  De badkamer is de plek waar de dag begint en eindigt. Je begint er ’s ochtends met tandenpoetsen, scheren, haren kammen of opmaken. ´s Avonds transformeert de badkamer in een comfortabele ruimte waar je je kunnen ontspannen in een lekker warm bad voordat je gaat slapen. Het is een oase van rust in elk huis en de juiste inrichting ervan garandeert een uiterst aangenaam begin en einde van dag.

  De badkamer is bovendien onderverdeeld in drie vochtigheidszones en daarom voldoen onze lampen aan de normen IP23, IP44 of IP65.

  Alle plafondlampen voor de badkamer
  plafondlampen voor de keuken van philips

  Plafondlampen voor de keuken


  Geen enkele plaats doet je zo thuis voelen als de keuken. De keuken is de plek waar je lichaam en geest voedt terwijl je er kookt, eet of gewoon tijd doorbrengt met familie en vrienden. Een goede verlichting maakt deze ruimte gezelliger, leuker en levendiger. Bovendien zorgt een goede verlichting ervoor dat etenswaren in hun natuurlijke kleuren getoond worden dat maaltijden in maximale veiligheid kunnen worden bereid: precies de perfectie die vereist wordt door een echte kok.

  Alle plafondlampen voor de keuken

  De populairste plafondlampen

  Bekijk alle wandlampen van Philips Lighting