Meer merken van

Warmglow LED

Star, enkele spot

WarmGlow, dimbaar licht, Ideaal om sfeer te creëren, Gentle LED, prettig voor de ogen, Gemakkelijk te installeren met Click!FIX 5624031P0 Soortgelijke producten zoeken
 • Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

  56240/31/P0

  Warmglow LED

  Star, enkele spot

  56240/31/P0 Soortgelijke producten zoeken

  Kies voor een sfeer die past bij wat u doet. Met de Philips WarmGlow LED-spots kunt u eenvoudig het juiste lichtniveau instellen, van helder functioneel licht tot een uitnodigende, gezellige warme gloed. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Werkt met de meeste LED-dimmers

 • Ontworpen voor uw oogcomfort

  Ontworpen voor uw oogcomfort

  Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

 • Eenvoudige montage dankzij Click!FIX

  Eenvoudige montage dankzij Click!FIX

  Installeer uw spotlicht eenvoudig en helemaal zelf. Dankzij Click!FIX kunt u de lamp zelf en zonder enige hulp installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

 • Verander de sfeer met een draai aan de dimmer

  Creëer de perfecte sfeer voor elk moment. Met de Philips WarmGlow LED-spots kunt u de perfecte sfeer creëren met een draai aan uw dimmer. Dim moeiteloos van functioneel helder licht van 2700 K naar uitnodigend warm licht van 2200 K wanneer de gelegenheid daarom vraagt. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

 • Hoge lichtopbrengst: 500 lumen

  Verlicht uw huis met licht van hoge kwaliteit

 • Geïntegreerde LED-lamp

  Deze spot heeft een hoogwaardige geïntegreerde LED-lamp met een optimale lichtopbrengst.

 • 5 jaar garantie voor zorgeloos gebruik

  Al onze spotlights zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze worden geleverd met 5 jaar volledige garantie op het hele product, zodat u elke dag weer kunt genieten van verlichting die haar kwaliteit behoudt.

 • Lampen met een levensduur van tot wel 30 jaar

  LED-lampen gaan langer mee, dus u hoeft uw lichtbron veel minder vaak te vervangen. Dit leidt tot aanzienlijk minder afval en bespaart u op de lange termijn ook geld.

 • Bespaar energie met hoogwaardig LED-licht

  LED-lampen leveren een besparing op van tot wel 80 procent, vergeleken met traditionele verlichting met dezelfde lichtopbrengst. Wanneer u een Philips LED-lamp koopt, bespaart u meteen geld. Elke keer dat u een traditionele lichtbron vervangt door een LED-lamp, ziet u dat meteen terug in een lagere energierekening.

 • Onmiddellijk helder licht na inschakelen

  Met Philips LED-spots hoeft u nooit te wachten. Ze leveren onmiddellijk hun volledige helderheidsniveau nadat ze zijn ingeschakeld. Het warmwitte licht lijkt echt op gloeilamplicht en zorgt meteen voor een gezellige, uitnodigende sfeer.

 • De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  Deze LED-spot levert moderne verlichting met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (40 graden) en is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Ideaal voor gebruik in keukens, woonkamers en eetkamers.

 • Draaibare spot voor maximale flexibiliteit

  De draaibare spot is zo ontworpen dat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

 • Duurzaam materiaal van hoge kwaliteit

  Deze spot is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Het stevige, duurzame resultaat gaat vele jaren mee is een aanwinst voor uw huis.

Alle specificaties bekijken