Suggesties

  Plafondlampen

  Shan plafondlamp 12 W

  2700 K, White, Sensor 8718699680534 Soortgelijke producten zoeken
  • Lamp met bewegingssensor voor gemak en extra energiebesparing

   8718699680534

   Plafondlampen

   Shan plafondlamp 12 W

   8718699680534 Soortgelijke producten zoeken

   De Philips Shan 12 W LED-plafondlamp watt heeft een bewegingssensor met een instelbare brandduur die het licht automatisch in- of uitschakelt. Je kunt dus een ruimte in- of uitlopen zonder naar de schakelaar te hoeven reiken. Bovendien brandt het licht alleen als je het nodig hebt, wat zorgt voor meer gemak en een lagere energierekening. De LED-lamp brandt onmiddellijk met warmwit licht (2700 K) en heeft levensduur tot 20 jaar. De ingebouwde sensor is vooral handig voor ruimtes waar je maar even licht nodig hebt zoals gang, overloop en bijkeuken. Maar ook als je ergens binnenkomt met je handen vol en dus niet meteen de schakelaar kunt bedienen. Denk hierbij aan een berging, garage of schuurtje. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Lamp met bewegingssensor voor gemak en extra energiebesparing

  Met EyeComfort, voor verlichting die aangenaam voor uw ogen is.

  • EyeComfort - licht dat prettig voor de ogen is

   Licht van slechte kwaliteit kan zorgen voor vermoeide ogen. We spenderen allemaal veel tijd binnen door, daarom is het belangrijker dan ooit dat uw huis goed verlicht is. Onze producten voldoen aan de strengste testcriteria voor onder andere flikkering, stroboscoopeffecten, verblinding, kleurweergave en dimeffecten, zodat ze voldoen aan de EyeComfort-eisen. Philips LED-lampen geven niet alleen comfortabel licht, maar blijven dat ook doen gedurende hun hele levensduur. Ze geven meer dan tien jaar consistente lichtkwaliteit, uitvoer en kleur. Stap over naar licht dat prettig voor de ogen is. Uw ogen zullen u dankbaar zijn.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig - en dat is goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

  • Lange levensduur tot wel 15.000 uur

   Dankzij Philips LED-technologie gaat uw product tot wel 15.000 uur mee.

  • Eenvoudige installatie

   Eenvoudig te installeren. Bevestig of hang de lamp aan de muur of het plafond, steek de stekker in het stopcontact en de lamp is klaar voor gebruik.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor het comfort van je ogen. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor informatie over knipperen, flitsen en andere criteria en productkenmerken.