Suggesties
    • Volop genieten van uw tuin

      15387/30/16

      myGarden

      Wandlamp

      15387/30/16 Soortgelijke producten zoeken

      Deze Philips Creek zwarte buitenwandlamp met E27-fitting is door zijn charmant ontwerp een echte blikvanger. De Creek voldoet aan alle veiligheidseisen (IP44) en is dankzij de hoogwaardige aluminium materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. De buitenwandlamp is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgeleverde montagesleutel. De Philips Creek familie bestaat uit vier verschillende buitenwandlamptypes en drie sokkellampen (verkrijgbaar in drie lengtes). Combineer met een Philips decoratieve kooldraad LED-lamp voor het mooiste lichteffect. Bekijk alle voordelen

      Aanbevolen verkoopprijs: € 26,95

    Video's

    [trigger to render Video Gallery]

    Afbeeldingen

    Volop genieten van uw tuin

    • Energiezuinig

      Energiezuinig

      Deze Philips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

    • Weerbestendig

      Weerbestendig

      Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

    • Decoratieve buitenverlichting

      Buitenverlichting kan de uitstraling van uw tuin verbeteren door opvallende gedeelten of paden te verlichten en een perfecte sfeer te creëren voor een gezellige avond met vrienden en familie. Daarom heeft Philips het myGarden assortiment ontwikkeld, decoratieve buitenlampen met flair en functionaliteit, waarmee u uw eigen stijl creëert en optimaal gebruik van uw tuin zult gaan maken.

    • Kies voor een tijdloos design.

      Deze lamp is ontworpen in Europa en heeft een uniek ontwerp met de stijl van tijdloze buitenlampen.

    • Kies voor buitenwandlampen

      Verfraai uw buitenruimte met deze buitenwandlamp, die bij uw voordeur of aan uw terrasmuren kan worden bevestigd.

    • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

      Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

    • Krachtig licht

      Deze buitenlamp geeft een krachtig, warmwit licht. Een heldere poel van licht om uw tuin of terras te verlichten.

    Alle specificaties bekijken