Suggesties

  myGarden

  Fresco inbouwverlichting 4,6W

  2700 K, Roestvast staal, Waterbestendig 172894716 Soortgelijke producten zoeken
  • Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin

   17289/47/16

   myGarden

   Fresco inbouwverlichting 4,6W

   17289/47/16 Soortgelijke producten zoeken

   De Philips Fresco LED-grondspot van roestvrij staal geeft u het licht dat u nodig heeft op uw tuinpaden of oprit. Het inox moderne design straalt warm wit LED-licht. De buitenlamp voldoet aan alle veiligheidseisen (IP67) en is dankzij de hoogwaardige materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. Philips buitenverlichting is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgeleverde montagesleutel. De Fresco grondspot is ook beschikbaar in het wit. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De ingebouwde LED-lamp is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • IP23 - weerbestendig

   IP23 - weerbestendig

   Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze buitenverlichting is met IP23 ontworpen: hij is spatwaterbestendig en ideaal als verlichting voor een veranda of portiek.

  • Lange levensduur - tot 10 jaar

   Lange levensduur - tot 10 jaar

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 10.000 uur (dit staat gelijk aan 10 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  Alle specificaties bekijken