Suggesties

  Led

  Spot (dimbaar)

  3, 8 W-50 W, GU10, WarmGlow, Dimmen 8718696721674 Soortgelijke producten zoeken
  • Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht.

   8718696721674
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   Led

   Spot (dimbaar)

   8718696721674 Soortgelijke producten zoeken

   Met Philips WarmGlow LED's kun je je dagelijkse verlichting dimmen tot de aangename tonen van traditionele lampen. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht. Hierin onderscheiden deze LED's zich van standaard dimbare LED-lampen, die alleen minder fel worden wanneer ze worden gedimd. WarmGlow lampen zijn nu ook verbeterd met een kleurweergave-index van 90, vergelijkbaar met natuurlijke verlichting, waardoor de ware kleuren van je interieur beter uitkomen. Of je nu 's avonds lekker op de bank ligt of fris aan de dag wilt beginnen, Philips WarmGlow LED's bieden het licht dat je nodig hebt. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht.

  Met EyeComfort, voor licht dat prettig is voor je ogen.

  • Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Lampen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  • Perfect voor accentverlichting

   Perfect voor accentverlichting

   Deze LED-spot die moderne verlichting levert met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (36 graden), is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Hij kan gebruikt worden in inbouw- en spanningsrailarmaturen en is ideaal voor gebruik in keukens, verlichting van keukeneilanden, woonkamers en eetkamers.

  • Warmwit licht dat echt op gloeilamplicht lijkt

   Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K en levert een warme, rustgevende sfeer, perfect voor ontspannen. Ideaal voor het ontwerpen van woningverlichting

  • Dimt naar een warme gloed

   Met deze dimbare lamp kunt u dimmen van een warm licht van 2200 K naar licht van 2700 K. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.