Suggesties
  • Heldere LED-verlichting

   8719514451339
   Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

   Led

   Lamp

   8719514451339 Soortgelijke producten zoeken

   Philips LED-lampen bieden een uitstekende lichtkwaliteit, gaan bijzonder lang mee en besparen onmiddellijk veel energie. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Heldere LED-verlichting

  Voor algemene verlichtingstoepassingen

  • Leer meer over licht

   Leer meer over licht

   Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, rustgevender licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde juist een koel, vitaliserend licht produceren. CRI: de kleurweergave-index (color rendering index – CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurwaarneming te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, wat verzekert dat kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaart tot 90% energie in vergelijking met een standaardlamp. Daardoor betaalt de lamp zichzelf terug en bespaart u jarenlang geld. Bovendien draagt de lamp bij aan een beter milieu.

  • Dezelfde vorm en formaat als de standaardgloeilamp

   Deze energiebesparende LED-lamp heeft een fraai ontwerp en een vertrouwde vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

  Alle specificaties bekijken