Suggesties
  • Een unieke lamp

   8718699665340

   LED

   Lamp

   8718699665340 Soortgelijke producten zoeken

   Vertrouwde vormen waar je van houdt. Ze zien er hetzelfde uit als de klassieke gloeilampen, maar verbruiken circa 80 procent minder energie. De brede bundel zorgt voor een perfecte lichtverdeling rondom. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Een unieke lamp

  Sprankelend licht voor een warme en uitnodigende sfeer

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  • Dezelfde vorm en formaat als de standaardhalogeenlamp

   Dezelfde vorm en formaat als de standaardhalogeenlamp

   Met zijn mooie vormgeving en vertrouwde afmetingen is dit een standaard-LED-lamp voor moderne verlichting en energiebesparing. De perfecte duurzame vervanger voor traditionele standaardhalogeenlampen.

  • Perfect voor algemene kamerverlichting

   Perfect voor algemene kamerverlichting

   Moderne verlichting met standaard Philips LED-lampen voor all-around verlichting, perfect voor algemene ruimteverlichting.

  • Vintagestijl, moderne LED-technologie

   LED Classic-lampen zijn gebaseerd op de standaard energiebesparingstechnologie van LED's. Nu kunt u profiteren van een lamp in retrostijl die LED technologie combineert met een vintage design.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.