Suggesties

  Functioneel

  Tafellamp

  DSK601 40 K, White, Stapsgewijs dimmen 8719514430815 Soortgelijke producten zoeken
  • Comfortabel LED-licht dat aangenaam is voor je ogen

   8719514430815

   Functioneel

   Tafellamp

   8719514430815 Soortgelijke producten zoeken

   Door het robuuste ontwerp en de optimale prestaties is de Philips LED Performance bureaulamp de perfecte lamp om elke ruimte in huis te voorzien van kwaliteit en helderheid. Comfortabel licht dat prettig is voor je ogen. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Comfortabel LED-licht dat aangenaam is voor je ogen

  Met EyeComfort, voor licht dat aangenaam is voor je ogen.

  • Stapsgewijs dimmen

   Kies uit verschillende dimniveaus om de juiste sfeer van het moment te creëren.

  • EyeComfort - licht dat prettig voor de ogen is

   Licht van slechte kwaliteit kan zorgen voor vermoeide ogen. We spenderen allemaal veel tijd binnen door, daarom is het belangrijker dan ooit dat uw huis goed verlicht is. Onze producten voldoen aan de strengste testcriteria voor onder andere flikkering, stroboscoopeffecten, verblinding, kleurweergave en dimeffecten, zodat ze voldoen aan de EyeComfort-eisen. Philips LED-lampen geven niet alleen comfortabel licht, maar blijven dat ook doen gedurende hun hele levensduur. Ze geven meer dan tien jaar consistente lichtkwaliteit, uitvoer en kleur. Stap over naar licht dat prettig voor de ogen is. Uw ogen zullen u dankbaar zijn.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.