Suggesties

  Armaturen voor buitenverlichting

  Schemersensor

  GardenLink, Zwart, Laagspanning; waterbestendig 8720169269293 Soortgelijke producten zoeken
  • Tuinverlichting die je snel kunt aansluiten en verbinden

   8720169269293

   Armaturen voor buitenverlichting

   Schemersensor

   8720169269293 Soortgelijke producten zoeken

   De Philips GardenLink productreeks op laagspanning biedt een serie buitenarmaturen die je eenvoudig en veilig zelf kunt installeren. Je kunt meerdere lampen aansluiten op één voedingsunit en de stekker daarvan in een standaard stopcontact stoppen. Voeg vervolgens gemakkelijk extra lampen toe of verplaats ze zoals je wilt. De bedrading is gamakkelijk geregeld en doordat de producten op laagspanning zijn is er geen gevaar op verwondingen bij jezelf, je kinderen of je huisdieren. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Tuinverlichting die je snel kunt aansluiten en verbinden

  Verlicht een groot oppervlak met helder licht met laagspanningslampen, die je eenvoudig kunt installeren en verplaatsen

  • Compatibel met alle GardenLink armaturen en accessoires

   Elke GardenLink armatuur heeft dezelfde Twist & Lock-connector voor een eenvoudige installatie en verbinding. Je kunt de armaturen en accessoires verplaatsen als je dat wilt, zodat je voor elke gelegenheid de juiste verlichting kunt creëren in je tuin.

  • Eenvoudig te installeren met Twist & Lock-connectors

   Ontzettend eenvoudig te installeren en te verbinden met de Twist & Lock-connectors. Steek de stekker in het stopcontact en geniet!

  • Extra veiligheid met een laagspanning van 24 V

   Lampen met een laagspanning (24 V) kun je zelf eenvoudig installeren zonder risico op elektrische schokken. Je hebt geen professionele elektricien nodig.

  • Hoogwaardige onderdelen

   Deze Philips GardenLink Duak-to-dawn sensor is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat bestand is tegen corrosie en vlekken in alle weersomstandigheden

  Alle specificaties bekijken