Suggesties

  Armaturen voor buitenverlichting

  Grits wandlamp 1,5W

  2700 K, Zwart, Laagspanning; waterbestendig 8720169269439 Soortgelijke producten zoeken
  • Tuinverlichting die je snel kunt aansluiten en verbinden

   8720169269439

   Armaturen voor buitenverlichting

   Grits wandlamp 1,5W

   8720169269439 Soortgelijke producten zoeken

   De Philips GardenLink productreeks op laagspanning biedt een serie buitenarmaturen die je eenvoudig en veilig zelf kunt installeren. Je kunt meerdere lampen aansluiten op één voedingsunit en de stekker daarvan in een standaard stopcontact stoppen. Voeg vervolgens gemakkelijk extra lampen toe of verplaats ze zoals je wilt. De bedrading is gamakkelijk geregeld en doordat de producten op laagspanning zijn is er geen gevaar op verwondingen bij jezelf, je kinderen of je huisdieren. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Tuinverlichting die je snel kunt aansluiten en verbinden

  Verlicht een groot oppervlak met helder licht met laagspanningslampen, die je eenvoudig kunt installeren en verplaatsen

  • Lange levensduur tot wel 20.000 uur

   Lange levensduur tot wel 20.000 uur

   Betrouwbare LED-lampen van hoge kwaliteit gaan tot wel 20.000 uur mee. Daarom hoef je je jarenlang geen zorgen te maken over het onderhoud en kun je tegelijkertijd elke avond genieten van het perfecte tuinlicht.

  • Warmwit licht 2700 K

   Warmwit licht 2700 K

   Wist je dat verschillende tinten wit licht worden bepaald door verschillende kleurtemperaturen, die worden gemeten in Kelvin (K)? Lagere kleurtemperaturen geven een warm en gezellig wit licht, terwijl de hogere kleurtemperaturen een koel en energiek licht produceren. Deze armatuur geeft warm, ontspannen licht op 2700 K.

  • Compatibel met alle GardenLink armaturen en accessoires

   Elke GardenLink armatuur heeft dezelfde Twist & Lock-connector voor een eenvoudige installatie en verbinding. Je kunt de armaturen en accessoires verplaatsen als je dat wilt, zodat je voor elke gelegenheid de juiste verlichting kunt creëren in je tuin.

  • Eenvoudig te installeren met Twist & Lock-connectors

   Ontzettend eenvoudig te installeren en te verbinden met de Twist & Lock-connectors. Steek de stekker in het stopcontact en geniet!

  • Extra veiligheid met een laagspanning van 24 V

   Lampen met een laagspanning (24 V) kun je zelf eenvoudig installeren zonder risico op elektrische schokken. Je hebt geen professionele elektricien nodig.

  Alle specificaties bekijken