Meer merken van

Woonkamer Verlichting

Zie wat u in de woon- en slaapkamer met licht kunt doen

Video - Zie hoe de woonkamer van de familie Johnson een metamorfose onderging, waardoor iedereen zich prettiger ging voelen.

Hulp voor oudere ogen

Zie hoe de woonkamer van de familie Johnson een metamorfose onderging, waardoor iedereen zich prettiger ging voelen.

Hulp voor oudere ogen

New York

Hulp voor oudere ogen

Video - Een moderne ruimte creëren om gasten te ontvangen

Berlijn

Een moderne ruimte creëren om gasten te ontvangen

Video - Het hart van een huis verwarmen

Berlijn

Het hart van een huis verwarmen

Woonkamer verlichting die met je meegroeit

 

Met de verlichting breng je sfeer, leg je accenten en creëer je jouw eigen stijl. Kortom: de verlichting vormt de finishing touch van je woonkamer inrichting. Door de verlichting doorheen je interieur op elkaar af te stemmen, creëer je een aangenaam geheel.

 

Ieder huis, ieder interieur en iedere persoon is uniek. Minimalistisch, klassiek, eigentijds, landelijk, … Wij helpen je om jouw stijl te vertalen naar jouw verlichting.

 

Je verlichting vertelt een verhaal…

 

Net als je meubelen en decoratie vertelt je verlichting een verhaal. Eerst en vooral iets over jouw stijl maar ook over de sfeer die je wilt creëren. En de eerste bladzijde van dat verhaalt vangt aan in de inkomhal. De wandlampen en plafonnières schrijven de eerste zinnen en laten het vervolgens over aan de woonkamer verlichting om de rest van het verhaal te schrijven. Een verhaal dat continu in beweging is, een nostalgisch verhaal of een verhaal dat volledig in het heden staat. Jij schrijft je eigen verhaal samen met je moderne, klassieke of landelijke verlichting.

 

Want de verlichting groeit met je mee. Waar je in je jeugd nog koppig koos voor moderne verlichting met strakke lijnen en hippe materialen, kies je op latere leeftijd allicht voor iets anders. Een wat meer rustieke verlichting met warme materialen en kleuren. Praktisch, gezellig én energiezuinig.

Zet de woonkamer verlichting naar je hand

 

Speelse, stijlvolle, kleurrijke en personaliseerbare lampen. Kortom, verlichting die je volledig naar je hand zet. Verlichting die mee is met z’n tijd, maar ons soms ook doet terugdenken aan langvervlogen tijden. Eenvoudig maar toch gesofisticeerd. Voor ieder plekje van de kamer: van de muren tot het plafond en ook voor de gezelligste hoekjes of de werkruimte.

 

Verlichting die bij je past en met je meegroeit. Begin vandaag aan het schrijven van jouw verhaal met een leuke stalamp, een elegante hanglamp, subtiele wandlampen of gezellige tafellamp.

 

Ontdek onze woonkamerverlichting en kies de juiste lamp(en) voor jouw woonkamer!

subimage-dining-room