U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Met buitenverlichting meer sfeer creëren

  Net als elk ander deel van uw huis, is het design van uw buitenomgeving belangrijk. Met de juiste buitenverlichting kunt u uw tuin tot een uitnodigende plek maken waar u zich uren kunt ontspannen. Onze collectie wandlampen, sokkels, lantaarnpalen en spots bevat de juiste oplossing voor uw verlichtingswensen. Met de speciale lichteffecten van de buitenverlichting van Philips maakt u van uw tuin een sfeervolle en veilige plek.

  Stappenplan tuinontwerp

  • Teken een grondplan op ruitjes papier incl. de beplanting.

  • Bepaal de functie van de verschillende gebieden en welke onderwerpen u wilt accentueren

  • Teken de verschillende lichtzones. Zorg ervoor dat er niet teveel overlappende of donkere  zones zijn.

  • Bepaal of u sensoren, solar lampen of schakelaars wilt hebben. Schakelaars kunt u ook binnen plaatsen.

  Meer over het maken van een tuinplan

  Soorten lampen
   

  Philips buitenverlichting bestaat uit verschillende soorten tuinlampen. Elk onderdeel van onze collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium en roestvrij staal. Philips buitenverlichting is uiteraard voorzien van halogeen-, TL-spaarlampen en sterke LED-verlichting.

  Solar lampen
   

  Philips Solar artikelen zijn uitgerust met een lichtsensoren en/ of een bewegingssensor. Deze tuinlampen werken uitsluitend op zonne energie en voor de installatie van de solar buitenverlichting heeft u geen stroom of bedrading nodig

  Meer weten over solar buitenverlichting

  Alle buitenverlichting

  Populaire LED buitenverlichting


  Een goed verlichte en veilige tuin met Philips LED buitenverlichting. Een ruime keuze aan LED tuinlampen voor een energiezuinig, duurzaam, subtiel verlichte tuin.
   

  Meer weten over LED buitenverlichting

  Alle buitenverlichting

  Een veilige tuin met de juiste tuinverlichting


  Voor een duidelijk zicht bij thuiskomst  of  om bijvoorbeeld te kunnen zien wie er op uw woongebied is, maar natuurlijk ook voor inbraakpreventie. Is de juiste buitenverlichting belangrijk. Daarnaast is het  van belang dat uw tuinlampen ook weerbestendig en daarmee veilig zijn.
   

  Meer weten over Tuinverlichting en veiligheid