U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  LED-tuinverlichting

  Maak van je tuin een winters sprookje met LED-tuinverlichting

  In de winter zit je liever binnen bij het haardvuur dan buiten in de tuin, tenzij je ... je tuin omtovert tot een sprookjesachtig winterlandschap. Wat je daarvoor nodig hebt? Sfeerverlichting natuurlijk! Kies de juiste LED-verlichting voor je tuin en verras je vrienden met een gezellige winterbarbecue. De winterkou zal snel vergeten zijn, in die tuin vol warme sfeerlichten ...

   

  Natuurlijk is de zomer het seizoen bij uitstek om van je tuin te genieten, maar niets houdt je tegen om ook in de winter wat vaker naar buiten te trekken. Toegegeven, je trekt dan wel het best een dikke jas aan, maar wat is er heerlijker dan de frisse buitenlucht op te snuiven in een feeëriek verlichte tuin? Nodig vrienden en familie uit en het feest is compleet. Zeker tijdens de kerstdagen is sfeervolle LED-verlichting in je tuin een echte voltreffer!

   

  Indirect licht voor een intieme sfeer

  Direct licht is functioneel en praktisch, maar met indirect licht creëer je een intieme en gezellige sfeer in de tuin. Probeer de lichtarmaturen daarom zoveel mogelijk uit het zicht te plaatsen: achter een struik of een heg, bijvoorbeeld. Of richt de lampen op buitenmuren, zodat ze je gasten niet verblinden.

   

  En vergeet vooral niet te genieten van al dat winters moois!

  led tuinverlichting

  LED-tuinverlichting voor een sprookjesachtige tuin

  Groot of klein, iedere tuin wordt nog sfeervoller met de juiste tuinverlichting. Kies voor LED-verlichting, want LED-lampen hebben een langere levensduur dan gewone gloeilampen en verspillen minder energie. Onze tuinverlichting op zonne-energie zorgt ervoor dat je tot diep in de nacht een wonderlijk verlichte tuin hebt. Geen gedoe meer met draden, dankzij zonne-energie geniet je urenlang van verlichting door simpelweg het lichtarmatuur in te pluggen.

   

  Welke LED-tuinlampen kiezen?

  Bij ons heb je een ruime keuze aan LED-tuinverlichting: wandlampen, sokkels, lantaarns, hanglampen voor op je terras, inbouwspots, sensorlampen, kleine kaarslampjes, ... Keuze te over om in de tuin je eigen Disneysprookje te creëren! Maar overdrijf niet: voor je het weet, verandert je winterdroom in een kitscherige nachtmerrie.

  Populaire verlichting