U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   Keukenverlichting van Philips

   De keuken is voor veel families het middelpunt van het huis, waar we samenkomen om te koken, bij te praten tijdens een maaltijd en dingen te vieren. Hoe zou dat er allemaal uitzien zonder uitstekende keukenverlichting? Uw keuken moet niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook gezellig en comfortabel. Het opnemen van een mix van omgevings-, accent- en taakverlichting helpt u het beste te halen uit uw keukenontwerp en u volledig op uw gemak te voelen.

   Ideeën voor keukenverlichting

    

   Heeft uw keuken al een leuke plafondlamp? Dat is dan een goed begin, want plafondlampen produceren een basishelderheid die uitstekend is voor de oriëntatie. Zulke verlichting is echter niet voldoende voor het verlichten van alle hoekjes in uw keuken. Wij bevelen LED-lampen aan; die produceren een zacht wit licht, zijn dimbaar en besparen energie. Afhankelijk van de grootte van uw keuken kunt u overwegen de volgende componenten op te nemen in de planning van uw keukenverlichting:

   Alleen het beste voor uw keuken - alle voordelen in een oogopslag

   5 jaar garantie
   Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
   kleurtemperatuur verlichting
   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
   Philips energiebesparende lamp
   Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
   LED - 15 jaar gemiddelde levensduur
   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

   Verlichten van het werkgebied in uw keuken


   Amateurkoks weten het 't best: niets is bij het koken essentiëler dan helder wit licht. Voor een geweldige kookervaring is het erg belangrijk een gelijkmatige en niet weerspiegelende keukenverlichting te kiezen. Het best geschikt voor dat deel van uw keuken is licht in een neutraalwitte kleur.
    
   Als u beschikt over een eetkeuken dient uw eetgedeelte een afzonderlijke armatuur te hebben, aangezien deze ruimte doorgaans behoorlijk druk is. Of het nu een romantisch etentje voor twee is, genieten van een maaltijd met vrienden, of kinderen die aan de tafel hun huiswerk maken, er is altijd iets te doen. Daarom moet u in staat zijn uw keukenverlichting aan te passen aan de activiteiten die gaande zijn. Een hanglamp boven de eetkamertafel die een warmwit licht produceert en ook gedimd kan worden, is hier absoluut een goede keuze aangezien het licht kan worden aangepast afhankelijk van uw individuele behoeftes.
    
   Met decoratieve keukenverlichting kunt u zelfs een nog warmere en prettigere sfeer creëren in uw keuken. LED-lampen leveren een verbazingwekkend warmwitte verlichting evenals een uitzonderlijk lange levensduur. Ook kleurrijk licht kan bijdragen aan een vriendelijke sfeer in uw keuken. Verander gewoon de kleur afhankelijk van uw stemming en voel u op uw gemak in uw eigen keuken.

   Philips Amaze Hue

   hanglamp

   Voeg de Philips Hue white ambiance-hanglamp Amaze toe aan uw Philips Hue-systeem en geniet van natuurlijk wit licht dat u energie geeft en u helpt ontwaken, concentreren, lezen en ontspannen. Geniet van deze uniek ontworpen hanglamp die in elk interieur past.
   Bekijk Icon
   LED-licht van hoge kwaliteit
   Bekijk Icon
   Van warmwit tot koel helder daglicht
   Bekijk Icon
   Gegarandeerd soepel draadloos dimmen
   Philips-lamp Amaze 4023331P7

   Ontwerpen van keukenverlichting – Tips

   Bekijk Icon
   Bepaalde ruimtes, zoals de bar of werkbladen, kunnen geaccentueerd worden door lampen die vanaf het plafond naar beneden schijnen. Op die manier kunt u contrasten creëren en een speciale toets meegeven aan uw keukenverlichting. Voor een individuele verlichtingsbeleving kunt u gebruikmaken van Philips Hue en uit meer dan 16 miljoen kleuren kiezen.
   Bekijk Icon
   Dimbare armaturen kunnen in elke situatie de perfecte sfeer creëren rondom de eetkamertafel. Met SceneSwitch kunt u kiezen uit 3 verschillende verlichtingsinstellingen; daar is geen dimmer of installatie voor nodig.
   Bekijk Icon
   Functionele armaturen die onzichtbaar zijn geïnstalleerd onder de keukenkastjes verlichten het werkblad om veiligheid te garanderen tijdens de diverse keukenwerkzaamheden.
   Bekijk Icon
   Afgedekte spotlights boven op de kastjes verlichten het plafond en de wanden, wat een verlichting zonder schaduwen mogelijk maakt. Ongeacht hoe helder u ze wilt laten branden: onze dimbare WarmGlow-lampen leveren altijd een gezellige gloed. Hoe meer u ze dimt, hoe warmer het licht is.
   Bekijk Icon
   Spotlights die boven de gootsteen zijn aangebracht, leveren de functionele verlichting die voor dit gebied nodig is.
   Andere ruimtes
   Combineer je verlichting met de juiste lamp

   Vind de juiste

   lamp