Je bezoekt momenteel de website van Philips Lighting. Er is een lokale versie beschikbaar voor je.
Suggesties

  Hue Go

  Met draagbare LED-verlichting baadt je huis in een warme gloed

  Het gebruiksgemak van Hue wordt nu nóg verhoogd dankzij de draagbare LED-verlichting Hue Go. Laat je meeslepen door de eindeloze mogelijkheden van deze nieuwe kijk op verlichting. Met Hue Go stel je de verlichting in huis vanop afstand in. Gebruik Hue Go als tafelverlichting of laat deze slimme oplossing het sfeerlicht in de woonkamer bepalen. Controleer alles met je mobiele toestel of duw op het knopje van de Hue Go-lamp. Makkelijk en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften!
  Hue Go video

  Hue Go: Verlicht ieder moment, overal

  Verbind licht met je dagelijkse leven en laat het met je mee bewegen precies zoals jij dat wilt. Hue Go is het meest veelzijdige licht in huis. Geniet van lichteffecten die synchroon lopen met uw favoriete muziek. Breid de beleving van je Ambilight TV uit naar de hele kamer. Til de beleving van je games naar een hoger niveau met de talloze apps. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Hue Go video
  Hue Go: Verlicht ieder moment, overal
  Draagbare led verlichting

  Een LED-lamp die je overal mee naartoe kunt nemen, dat is Hue Go

  Hue Go is een LED-lamp in prachtig design, die je overal mee naartoe kunt nemen. Geniet van de 16 miljoen lichtkleuren, waar je maar wil. Richt de lamp op de muur, zet ze op tafel of neem ze mee naar je werkplek. Hue Go bevat een herlaadbare batterij, waardoor je urenlang kunt genieten van de voordelen van deze draagbare LED-lamp.

  Draagbare led verlichting

  Makkelijk te bedienen met je mobiel

  Bedien Hue Go met je mobiele toestel, of duw simpelweg op de knop om te genieten van warm wit licht, dynamisch daglicht, en 5 natuurlijke lichteffecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enhanced Forest en Night Adventure. Geniet van natuurlijk wit licht, of kies uit 16 miljoen kleuren de lichtkleur die het beste bij je behoefte van het moment past.

  Draagbare led verlichting

  Lichtwaarschuwingen en draagbare LED-verlichting: een wereld van mogelijkheden

  Net zoals Hue, kun je Hue Go integreren in je dagelijkse bezigheden. Met de IFTT-technologie (if this, then that) is werkelijk alles mogelijk. Stel een lichtwaarschuwing in wanneer je een belangrijke e-mail ontvangt. Wil je aan een afspraak herinnerd worden? Stel je Hue Go-lamp dan in om subtiel te knipperen wanneer het zover is. Synchroniseer je verlichting met je favoriete muziek, breid je AmbiLight-ervaring uit naar de hele woonkamer of kijk toe hoe het licht in de woonkamer mee verandert met de weersomstandigheden.

  Draagbare led verlichting
  Hue Go laat je anders wakker worden. Stel de LED-lamp in om, verspreid over enkele minuten tijd, een gloed te verspreiden in de slaapkamer: van bijna geen licht tot een helder daglicht. Zo wennen je ogen aan het ochtendlicht en word je zachtjes wakker. Een mooie manier om de donkere winterochtend een beetje te doen lijken op het begin van een zomerse dag.
  Draagbare led verlichting

  Welkom in de familie Hue

  Natuurlijk is Hue Go volledig compatibel met alle producten in de Hue-catalogus. Je kunt de lamp makkelijk verbinden met Lightstrips, Hue Living Colors Bloom en Iris, Hue Lux, Hue Beyond en Hue Tap. Hue Go voelt vertrouwd aan, en tegelijkertijd vernieuwend.

  Populaire verlichting