U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   Gang- & halverlichting van Philips

   Doorgaans is de hal de eerste ruimte die wij of onze gasten betreden bij het binnenkomen in de woning. Volgens het principe van 'de eerste indruk telt' betekent dit dat de hal een gastvrije sfeer moet overbrengen door middel van passende verlichting. Naast het esthetische aspect heeft de halverlichting ook een functionele rol, want u wilt veilig door uw hal kunnen lopen.

   Functionele hal- en gangverlichting – voor de perfecte eerste indruk

    

   Welke hal- en gangverlichting u kiest, hangt af van diverse factoren. De grootte van uw hal of gang varieert afhankelijk van de grootte van uw huis, en dit betekent dat elke hal andere eisen kent waaraan voldaan moet worden. In het algemeen dient elke hal een solide basishelderheid te hebben om de ruimte gelijkmatig te kunnen verlichten. Plafondlampen zijn uitermate geschikt in de hal. Afhankelijk van de grootte van de hal kan het echter gebeuren dat ze niet voldoende zijn om de hele ruimte te verlichten. Indirecte verlichting op de wanden helpt de ruimte gezelliger en gastvrijer te maken en versterkt tevens de eerste indruk van uw woning. Grotere ruimten kunnen geaccentueerd worden met spotlights die een gelijkmatige verlichting creëren en helpen de oriëntatie te verbeteren in grote hallen of vestibules.

   Alleen het beste voor uw hal - alle voordelen in een oogopslag

   5 jaar garantie
   Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
   kleurtemperatuur verlichting
   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
   Philips energiebesparende lamp
   Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
   LED - 15 jaar gemiddelde levensduur
   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

   Bepaal de sfeer in uw hal door het installeren van mooie halverlichting

    

   Is eenmaal de basis gelegd voor de verlichting in de hal, dan gaat het verder alleen nog om het creëren van een sfeer waarin mensen zich goed voelen. In grotere hallen zijn vaak mooie en decoratieve armaturen te vinden. Die kunnen perfect gebruikt worden voor verbazingwekkende lichtinstallaties. Tafellampen op ladekasten of zijtafels scheppen warme eilanden van licht. Schilderijen en beelden kunnen in het decor geplaatst worden door wandarmaturen, en garderobes kunnen geaccentueerd worden met downlights of met spotlights die zijn opgehangen aan een draad, staaf of spanningsrail. Wat betreft de spiegel in de hal: u kunt daar wandarmaturen overwegen met een zacht, verblindingsvrij licht. Daarnaast kunnen kleurrijke LED-lampen en -armaturen zorgen voor een beetje meer stijl in uw hal.

   Philips Hue white ambiance

   startpakket

   Maak een begin met het Philips Hue white ambiance startpakket en voel u beter met een natuurlijk wit licht, op elk moment van de dag, van zonsopkomst tot zonsondergang.
   Bekijk Icon
   Krijg energie, concentreer u, lees en ontspan met licht
   Bekijk Icon
   Word ontspannen wakker met uw persoonlijke zonsopkomst
   Bekijk Icon
   Regel uw verlichting op uw manier
   Philips Hue white ambiance 871869654869

   Ontwerpen van woonkamerverlichting – Tips

   Bekijk Icon
   Volhardende LED's met een hoge lichtopbrengst of spaarlampen zijn geschikt voor vele uren licht.
   Bekijk Icon
   Denk bij het plannen van uw halverlichting goed na over de verhoudingen van de ruimte. De relatie tussen het formaat van de ruimte en sterkte van de lamp is van doorslaggevend belang voor de esthetica.
   Bekijk Icon
   Gebruik natuurlijk licht in uw hal. De lampen in de hal moeten een goede kleurweergave opleveren.
   Andere ruimtes
   Combineer je verlichting met de juiste lamp

   Vind de juiste

   lamp