U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Tuinverlichting voor elke tuin,
  functioneel en stijlvol

  Buitenverlichting voor je tuin of balkon


  Het juiste licht op het juiste moment is zeer belangrijk. Voor elk moment heeft Philips myGarden de juist tuinverlichting. Geniet na van een mooie zomerse dag in een ligstoel of samen met je familie en vrienden tijdens een barbeque of tuinfeestje. Zo wordt de juiste sfeer gecreëert om buiten te genieten.
  icon_energysaving_outdoor

  Gemakkelijk te installeren


  Het installeren van tuinverlichting hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt onze buitenlampen installeren in slechts drie eenvoudige stappen. En daar zijn veel consumenten het mee eens.


  (*Bron: Thuisgebruikstest Frankrijk )

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Mooie lichtkwaliteit


  Voor een perfecte afsluiting van je dag, leg jij je benen omhoog en ontspan je onder de zachte gloed van rustgevend warm wit licht.  Warm wit licht helpt je 's avonds heerlijk te ontspannen en volledig van je tuin te genieten.  Onze tuinverlichting flikkert niet en is beschikbaar in een warm witte kleurtemperatuur van 2700 kelvin. Wil je graag helder licht voor in je tuin? Kies dan voor buitenverlichting met een koel witte kleurtemperatuur van 4000 kelvin.
  Icon_high-quality_outdoor

  Speciaal ontworpen voor je tuin


  Alle tuinlampen worden gemaakt uit hoge kwaliteitsmaterialen zoals roestvrij staal of aluminium, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Philips tuinverlichting bestaat bovendien zowel uit klassieke als moderne designs, zodat je interieurstijl naadloos kan overbrengen naar buiten.

  Bekijk ons assortiment in buitenverlichting

  wandlamp zonder sensor

  Wandlampen

  Philips myGarden buitenverlichting

  sokkel lantaarn

  Tuinlantaarns

  Philips myGarden buitenverlichting

  Vloer spot

  Grondspot / Buitenspots

  Philips myGarden buitenverlichting

  Meer  tuinverlichting

  Buitenverlichting met sensor

   

  Buitenverlichting

   

  Buitenverlichting op zonne-energie
   

  Sfeer in je tuin met buitenverlichting - Tuin ideeën

  Creëer een geweldige sfeer met indirecte verlichting: verberg grondspots achter struikgewas of een haag, of richt je verlichting op je terrasmuur. Voorkom verblinding door heldere lampen niet in je zichtlijn te laten schijnen.
  Wanneer je kiest voor tuinverlichting kies dan voor LED! LED-lampen  gaan langer mee en zijn energiezuiniger dan normale gloeilampen. Philips tuinlampen op zonne-energie slaan overdag het vermogen van de zon op zodat je  's avonds lang kunt genieten van mooie sfeerverlichting!

  Het is belangrijk om je lampen in de tuin op de juiste plaats te installeren, dit uit zowel uit veiligheid als uit functionaliteit. De volgende plaatsen dienen 's nachts verlicht te zijn: 

   

  • Toegangsdeuren
  • De garageruimte
  • Hoeken van je huis
  Abelia