Je bezoekt momenteel de website van Philips Lighting. Er is een lokale versie beschikbaar voor je.
Suggesties

  Buitenverlichting met sensor

  Helpt je de weg te vinden in het donker

  Buitenverlichting met sensor

   

  Hoe vind je de steutels in het donker? Hoe kun je zien wie er aan de voordeur staat? Of voorkom je dat je over iets struikelt? Ontdek de buitenlampen met sensortechnologie. 

  Hoe kan ik energie besparen met buitenverlichting?
  buitenlamp op zonne energie
  Eenvoudig. Buitenverlichting met bewegingssensors berperkt de energiekosten tot een minimum. Daarbij zullen je buren niet klagen dat je buitenlampen hen 's nachts wakker houdt. Je bespaart maximaal wanneer je LED-verlichting op zonne-energie kiest. 
  Verbetert verlichting de beveiliging?
  icon_lock
  Ja. Een goed verlichtte woning maakt het minder aantekkelijk voor ongewenste gasten. Waardoor het minder waarschijnlijk wordt dat in je huis wordt ingebroken. Huiseigenaren met de juiste geïnstalleerde buitenlampen, voelen zich daarom in het algemeen veel veiliger. 
  Wat is de beste plaats voor buitenverlichting?
  icon_lock

  Het is belangrijk om je buitenverlichting correct te plaatsen om zo zeker te zijn dat de lampen naar behoren functioneren. Dit zowel uit beveiligingsoogpunt als voor het comfort. De volgende plaatsen dienen 's nachts absoluut verlicht te worden:

   

  - Ingangsdeuren 

  - Garageruimten 

  - Hoeken van huizen

  Hoe werken bewegingssensors?
  buitenlamp met sensor
  Onze buitenlampen detecteren bewegingen door middel van een infrarood (PIR) bewegingssensor. Hierdoor zijn het zeer energiezuinige lichtbronnen, want ze branden alleen als er iemand in de buurt van de bewegingssensor is. 
  Bij hoeveel meter detecteren de sensors beweging?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Onze buitenlampen met sensor detecteren bewegingen binnen een bereik van 10 meter. Dankzij de bewegingssensors wordt je tuin op een comfortabele manier verlicht en zie je 's nachts makkelijker waar je loopt. Ook bespaar je energie omdat buitenlampen met sensor alleen gaan branden wanneer je licht nodig hebt. 
  Is het moeilijk om buitenlampen in te stellen?
  makkelijk te installeren
  Nee, helemaal niet. De eenvoudige instelprocedure maakt het gemakkelijk te kiezen wanneer je wilt dat de automatische sensor je lamp(en) inschakelt en voor hoelang. Wanneer het nodig is, kun je de buitenlampen gedurende een langere tijdsperiode laten branden door de sensor te deactiveren.

  Populaire buitenverlichting met sensor

  Meer tuinverlichting

  Sfeervolle tuinverlichting
   

  Buitenverlichting
   

  Buitenverlichting op zonne-energie