Je bezoekt momenteel de website van Philips Lighting. Er is een lokale versie beschikbaar voor je.
Suggesties

  Buitenverlichting

  Buitenverlichting en veiligheid

  Buitenverlichting zorgt naast sfeer ook voor meer veiligheid. Een goed verlichte plaats vermindert de kans op een inbraak en andere ongewenste gasten op uw terrein.  Het is belangrijk dat we ons veilig voelen in ons huis.

  Waar plaats je buitenverlichting voor een veiliger huis?

  Voor een optimaal verlicht huis is het belangrijk dat je buitenlampen op de juiste plekken hebt. Gebieden die in ieder geval verlicht zouden moeten zijn:

  Waar plaats je buitenverlichting voor een veiliger huis?

  Kies lampen met de juiste IP waarde
   

  De lamp die u buiten wilt gebruiken moet natuurlijk ook weerbestendig zijn. Controleer daarom altijd of de lamp de juiste IP waarden (Ingress Protection) heeft. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan.  De standaard voor buitenlampen is IP44. Andere voorkomende IP waarden zijn IP23 en IP67

  IP44 – standaard voor buitenlampen

  Deze Philips-buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid.

  IP23- Meeste plafond inbouw spots

  Deze buitenlamp is minder stofvrij en   regendicht

  IP67- Grond inbouwspots

  Deze buitenlamp is volledig stof- en waterdicht


  Populaire tuinlampen voor een veilige buitenomgeving
   

  Voor een duidelijk zicht bij thuiskomst of verlichting bij de deur om makkelijker de deur te openen of  voor bezoek dat komt en te zien wie er aan de deur staat. Maar natuurlijk ook tbv inbraakpreventie. U kunt kiezen voor lampen zonder of met bewegings- en day&night sensoren

  Meest populaire modellen :

  Alle buitenverlichting