U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Solar tuinverlichting: maak van zonlicht LED licht

  Solar-lampen staan voor groene energie. De buitenlampen kosten geen energie en zijn zeer makkelijk te plaatsen. Solar tuinverlichting werkt uitsluitend op zonne-energie. De lampen hebben een geïntegreerd zonnepaneeltje dat zonlicht omzet in energie, hierdoor heeft u geen stroom of bedrading nodig. Plaats de lamp op een zonnige plaats voor het optimaal opladen van de batterij.
  Solar

  Buitenlamp met sensor voor dag en nacht.

  Maximale verlichtingsduur: 6 uur

  Philips myGarden solar-lampen zetten de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht, zodat u er langer van kunt genieten. Het zonnepaneel en de LED-lamp zijn van topkwaliteit, waardoor bijzonder veel zonne-energie kan worden opgeslagen. De verlichtingsduur is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die op het zonnepaneel schijnt. Bij veel zon is de maximale verlichtingsduur 6 uur. Energiebesparende functies zoals de aan-uitschakelaar en bewegingssensor zorgen er bovendien voor dat uw buitenruimten altijd goed zijn verlicht, ongeacht het weer of seizoen.

  Geen elektriciteitskabels nodig
   

  Philips myGarden Solar is eenvoudig in enkele minuten in uw tuin te plaatsen, zelfs als u nog nooit buitenverlichting hebt geplaatst. U hebt geen elektriciteitskabels nodig en kunt dus vrijwel overal verlichting plaatsen, omdat u geen rekening hoeft te houden met de locatie van stopcontacten.  Populaire solar tuinverlichting
   

  Populaire solar-lampen
   

  Philips myGarden solar is eenvoudig in enkele minuten in uw tuin te plaatsen, zelfs als u nog nooit buitenverlichting hebt geplaatst. U hebt zelfs geen stopcontact nodig. Solar tuinverlichting van Philips hebben LED-verlichting en zijn te verkrijgen met of zonder bewegingssensor. Als de lamp een bewegingssensor heeft dan wordt dit aangeduid met ‘PIR’.