U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   Slaapkamerverlichting van Philips

   De slaapkamer is veranderd van gewoon een plaats waar we slapen in een persoonlijk toevluchtsoord waar we ontspannen, tv-kijken of een boek lezen. Het is in geen enkel opzicht een kamer die donker blijft; nee, de slaapkamer is de ultieme plek voor welzijn, een heiligdom dat goed gekozen verlichting nodig heeft om aan de diverse eisen te kunnen voldoen.

   Ideeën voor slaapkamerverlichting

    

   Een van de basisregels die u in gedachten moet houden voor uw slaapkamerverlichting is het kiezen van zacht en warm licht. Ongeacht of u 's morgen moet opstaan als het buiten nog donker is, 's nachts uit bed moet om naar het toilet te gaan of 's avonds nog even wilt lezen, verblindend licht geeft u een oncomfortabel gevoel. We raden u aan voor uw slaapkamer een dimbare plafondlamp te kiezen zodat u het lichtniveau kunt aanpassen aan uw behoeften, hetzij om dat paar sokken te zoeken dat u kwijt bent of het bed op te maken.

   Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u tussen wandlampen of lampen op de nachtkastjes aan weerszijden van het bed, zodat u en uw partner kunnen lezen of werken zonder elkaar te storen. Sommige wandlampen kunnen ook worden versteld, bijvoorbeeld om het licht te richten op het boek dat u leest. LED-lampen worden aanbevolen omdat ze een warmwit licht verspreiden en tegelijk energie besparen. Afhankelijk van de grootte van uw slaapkamer en het meubilair dat erin staat, kunt u verschillende soorten verlichting gebruiken om accenten aan te brengen en een gezellige sfeer te creëren. Hebt u er ooit over gedacht de binnenkant van uw kleerkast te verlichten? Als u dat doet, kunt u altijd gemakkelijk de dingen vinden die u nodig hebt, zelfs 's morgens vroeg. Als u in uw slaapkamer een armstoel of fauteuil hebt, kunt u die accentueren door vloer- of tafellampen te plaatsen. Hetzelfde geldt voor schilderijen, foto's of spiegels waarmee uw wanden verfraaid zijn: wandlampen en klemspots accentueren uw persoonlijke bezittingen. Voor uw slaapkamer zou u de volgende lampen kunnen overwegen:

    

   • bedlampjes op de nachtkastjes
   • verstelbare wandlampen aan beide zijden van het bed
   • vloerlamp naast uw armstoel of kleerkast
   • interieurverlichting van de kleerkast
   • Warmglow LED Star, enkele spot

    Warmglow LED

    Star, enkele spot

    • WarmGlow, dimbaar licht
    • Ideaal om sfeer te creëren
    • Gentle LED, prettig voor de ogen
    • Gemakkelijk te installeren met Click!FIX

   Alleen het beste voor uw slaapkamer - alle voordelen in een oogopslag

   5 jaar garantie
   Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
   kleurtemperatuur verlichting
   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
   Philips energiebesparende lamp
   Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
   LED - 15 jaar gemiddelde levensduur
   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

   Philips InStyle

   plafondlamp

   Door hun chique, gestroomlijnde silhouet met chroomaccenten vormen deze plafondlampen een opvallend middelpunt in elke kamer. Het slimme ontwerp met de glazen diffuser werpt het licht zowel naar boven als beneden en dat zorgt voor een aangename sfeer.
   Bekijk Icon
   Meerdere toepassingen en afwerkingen, passend bij uw smaak
   Bekijk Icon
   Verstelbare lichtintensiteit met dimmer
   Bekijk Icon
   Energiebesparing
   Philips InStyle plafondlamp

   Ontwerpen van slaapkamerverlichting – Tips

   video met tips voor slaapkamerverlichting

   Slaapkamerverlichting van Philips: Creëer uw eigen droomruimte

   Bekijk Icon
   Dezelfde of soortgelijke wandlampen of bedlampen creëren symmetrie en accentueren het licht op uw bed.
   Bekijk Icon
   Gekleurd licht kan worden gebruikt om de sfeer aan te passen. Wij bevelen Philips Hue aan: met meer dan 16 miljoen kleuren kunt u uw alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone ervaring.
   Bekijk Icon
   Het is het handig als de binnenkant van uw kleerkast is verlicht als u zich wilt aankleden.
   Bekijk Icon
   Schilderijen, foto's of spiegels kunnen benadrukt worden met vloer- of tafellampen. Ongeacht hoe helder u ze wilt laten branden: onze dimbare WarmGlow-lampen leveren altijd een gezellige gloed. Hoe meer u ze dimt, hoe warmer het licht is.
   Bekijk Icon
   Dimbare armaturen en sfeerlampen helpen u voor elk deel van de dag de perfecte sfeer te creëren. Met SceneSwitch kunt u kiezen uit 3 verschillende verlichtingsinstellingen; daar is geen dimmer of installatie voor nodig.
   Andere ruimtes
   Combineer je verlichting met de juiste lamp

   Vind de juiste

   lamp