U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   Werkverlichting van Philips

   Werkruimtes kunnen verschillende invullingen hebben: Ze kunnen functioneren als was- en opslagruimte of als hobby- en ontspanningsruimte waar de familie speelt of knutselt. Gewoonlijk is er in deze ruimte geen daglicht beschikbaar vanwege de lage plafonds of het ontbreken van vensters. Door werkverlichting van Philips te installeren, bent u zeker dat u veilig kan rondlopen in uw werkruimte en u zo toch op uw gemak voelt.

   Functionele werkverlichting – Geschikt voor was- en opslagruimtes

    

   Vaak doet u de was in een multifunctionele ruimte waar ook andere spullen worden opgeslagen. Of klust u in de kelder of garage. In deze ruimtes is goede verlichting zeer belangrijk. Klassieke plafondschijnwerpers worden aanbevolen als plafondlampen, aangezien die het beste zorgen voor basishelderheid. LED-lampen zijn voordelig doordat ze energiezuinig zijn en tegelijk helder licht leveren, wat essentieel is bij het uitvoeren van karweitjes. Wilt u extra overzichtelijkheid? Verlicht uw opslagsystemen met wand- en klemarmaturen zodat u altijd vindt wat u zoekt. In de kelder is het bijvoorbeeld essentieel om vochtbestendige verlichtingsarmaturen te installeren in verband met de vochtigheid in deze ruimtes. Belangrijke eigenschappen van werkverlichting zijn: 

    

   • Heldere verlichting om veilig te werken
   • Energiezuinig

   Alleen het beste voor uw woonkamer - alle voordelen in een oogopslag

   5 jaar garantie
   Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
   kleurtemperatuur verlichting
   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
   Philips energiebesparende lamp
   Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
   LED - 15 jaar gemiddelde levensduur
   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

   Gezellige werkverlichting - voor comfortabele woonkamers

    

   Als u erover denkt om een deel van uw woonkamer of ontspanningsruimte in te delen als werkruimte, dient u de werkverlichting grondig te plannen. Vaak is er een tekort aan daglicht om goed te kunnen werken of knutselen, neem daarom in het ontwerp meer lichtbronnen mee dan in de rest van het huis. Verder moet u voor de woonkamer het gebruik van woonkamerlampen overwegen in plaats van de klassieke werkruimte lampen. Op basis van een plafondlamp voor de basishelderheid van de ruimte, wordt u aanbevolen te werken met accentverlichting zoals wandarmaturen, vloerlampen en klemarmaturen op schilderijen, spiegels of boekenplanken. Dit geldt in het bijzonder voor feest-, ontspannings- of woonruimtes. Als u meer inspiratie nodig hebt voor uw woonkamerverlichting klik hier

   Philips Mauve met bewegingssensor

    

   Deze Philips myliving-lamp kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld via de bewegingssensor. Daarom is deze lamp bij uitstek geschikt voor kleinere ruimtes zoals de voorraadkast, berging of kelder.
   Bekijk Icon
   Warm wit licht
   Bekijk Icon
   LED-licht van hoge kwaliteit
   Bekijk Icon
   Energiebesparing
   Philips Hue bewegingssensor

   Ontwerpen voor werkruimte verlichting - Tips

   Bekijk Icon
   Kies vochtbestendige armaturen voor vochtige ruimtes zoals de wasruimte.
   Bekijk Icon
   Voorraad- en opslagruimtes dienen verlicht te worden met heldere plafondspots.
   Bekijk Icon
   Woonkamers in souterrains vereisen meer lichtbronnen om het ontbreken van daglicht te compenseren.
   Andere ruimtes
   Combineer je verlichting met de juiste lamp

   Vind de juiste

   lamp