U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.

1.Superieur homogeen licht

OneSpace prefabpanelen integreren LED-lampen met textiel om een plafondoppervlak met wit licht te creëren waarin de lichtbronnen volledig verborgen zijn. Ze leveren een uitstekende, gelijkmatige lichtverdeling voor een betere daglichtervaring en bieden daardoor een geweldig functioneel licht om onder te werken en te vertoeven. Het resultaat is een prachtig homogeen dimbaar licht.
OneSpace prefabpanelen integreren LED-lampen met textiel en creëren zo een plafondoppervlak met wit

2.Nieuwe ontwerpmogelijkheden

Open nieuwe mogelijkheden voor een minimalistisch design met OneSpace prefabpanelen. Met hun formaat van slechts 120 mm kunnen de ultradunne panelen tegen een wand of plafond gemonteerd worden om unieke presentaties te creëren in winkels, horecabedrijven of kantooromgevingen.  
Minimalistische verlichtingspanelen kunnen vrijhangend of aan het plafond gemonteerd worden om in het oog springende ontwerpen te realiseren

3.Strelend voor de zintuigen

OneSpace prefabpanelen laten ruimten er niet alleen geweldig uitzien, maar versterken ook de manier waarop u ze beleeft. Ze leveren een hel;der, gelijkmatig, verblindingsvrij LED-licht dat schaduwen volledig uitsluit zodat u beter kunt zien en voorwerpen in hun ware licht kunt bekijken. En ze verbeteren ook nog eens de akoestiek in de ruimte doordat ze storende geluidsreflecties verminderen.
Verbeter de beleving van ruimten met OneSpace prefabpanelen en zie objecten in hun ware licht

4.Gewoonweg slimmer

De plafondpanelen zijn ontworpen om perfect te integreren met uw gebouwbeheersysteem. OneSpace prefabpanelen zijn gebruiksklaar te monteren units die zich eenvoudig laten installeren en onderhouden.
Integreer uw OneSpace prefabpanelen perfect met uw gebouwbeheersysteem

5.OneSpace op maat gemaakt lichtgevend plafond

Prefabpanelen worden geleverd in standaardformaten en kunnen gecombineerd worden voor projecten kleiner dan 100 m². Als uw project groter is dan 100 m², neem dan contact op met ons voor meer informatie over aangepaste, op maat gefabriceerde panelen.
OneSpace kan ook worden geleverd als op maat gemaakte panelen.