1.Eenvoudige opzet

Monteer uw Luminous textile-paneel aan de wand of het plafond. Sluit de spannings- en Ethernetkabel aan en u bent klaar om aan de slag te gaan. Er zijn geen externe drivers, gecompliceerde regelapparatuur of apparatuur met veel kabels nodig.
Luminous textile van Philips Lighting laat zich gemakkelijk opzetten; monteer eenvoudig uw paneel aan de wand of het plafond en sluit het aan

2.Intuïtief contentbeheer

Download de gratis software voor beheren van de content, waarmee u video's vanuit onze bibliotheek of uw eigen content kunt uploaden naar de luminous textile-panelen. U kunt te allen tijde nieuwe content toevoegen, passend bij uw merk, aanbiedingen of gebeurtenissen. 
Upload dynamische content naar uw Philips Lighting luminous textile-panelen met behulp van onze contentmanager

3.Eenvoudige bediening

Elk luminous textile-paneel bevat een ingebouwde webserver waarmee u het kunt bedienen vanaf een laptop, tablet of smartphone. U kunt verschillende thema's inplannen die automatisch worden afgespeeld en zo de sfeer van een ruimte met één druk op de knop veranderen.
Verander de sfeer van een ruimte onmiddellijk vanaf uw smartphone of tablet met de luminous textile-panelen van Philips Lighting