U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Licht dat uw winkel kenmerkt
  Ontdek onze LED Flavors

  Opvallen in de winkelstraat

   

  Creëer winkels met een sfeer die uniek is voor uw merk.

  Met kenmerkende verlichting kunt u de etalage, het interieur en de productpresentatie verenigen tot een opvallende beleving die uw klanten telkens weer aantrekt.

  Met de juiste verlichting kunt u ervoor zorgen dat klanten uw merk onmiddellijk herkennen zodra zij uw winkelpui zien. Verlichting kan u ook helpen een overweldigende omgeving te creëren waaruit uw klanten gewoon niet willen vertrekken, met productpresentaties die verleiden tot kopen.

  led flavors

  Bekijk een voorproefje van de LED Flavors

   

  Ontdek hoe kiezen van de juiste LED Flavors voor uw collectie de juiste indruk maakt en het individuele karakter van uw merk tot uitdrukking brengt.

  Breng uw merk tot uitdrukking 

  LED Flavors

   

  Laat uw merk eruit springen met verlichting die de kwaliteit van uw winkel en uw assortiment benadrukt. Philips LED-lampen tonen uw producten in het best mogelijke licht; ze maken wit helderder, zwart dieper en kleuren levendiger. 

   

  Met armaturen die verkrijgbaar zijn in een hele reeks spectrums en ontwerpen kunt u precies het gewenste effect creëren. Tegelijkertijd kunt u dat moeiteloos in harmonie brengen met het decor van uw winkel.

  Welke LED Flavor past bij uw merk? 

  Standard 930

  Pas warme kleuren en zachte wittinten toe om een vriendelijke, gastvrije sfeer te creëren en ontdek hoe u tegelijk creatief en kosteneffectief kunt zijn.

  Premium White

  Premium White is de nieuwe maatstaf voor modewinkels en levert sterkere wittinten via de beste technologie die op de markt te vinden is, zonder afbreuk te doen aan energiebesparing.

  Crisp White

  Schroef de impact van uw productpresentatie op. Benadruk variaties in wittinten, voeg contrast toe aan zwart en creëer een fonkelend effect met behoud van warme huidtinten.

  Premium Color

  Verbeter het contrast tussen kleuren en wittinten, realiseer een nieuwe kleurdiepte met Premium Color en creëer een levendige beleving van de kleding.

  Denim

  Benadruk het verschil tussen de kleur van denim – zelfs verwassen denim – en gebleekt materiaal, zonder de omringende ambiance van uw winkel te beïnvloeden.

  De collectie van Jef Montes maakt indruk op de modeliefhebbers in Londen, met stoffen die zijn ontworpen voor interactie met CrispWhite LED's

   

  De collectie van Montes is speciaal ontworpen voor Philips Lighting. Hij demonstreert de mogelijkheden van witte LED-winkelverlichting met spectaculaire effecten.

   

  Gedurende zijn hele carrière was Montes gefascineerd door materialen die kleuren vasthouden en licht op verschillende oppervlakken weerspiegelen. Voor deze collectie onderzocht hij de interactie tussen licht en zijn ontwerpen. De Illuminosa‑ & Velero‑collecties van Montes zijn geïnspireerd door de CrispWhite winkelverlichting van Philips. Montes gebruikt materialen zoals glasvezel en nylon om opvallende lichtreflecties te realiseren op de kleding.

   

  “Licht speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van mijn collecties, en voor het verkrijgen van het gewenste effect is wit licht essentieel”, zegt de Nederlandse modeontwerper Jef Montes. “Het witte LED-licht van Philips CrispWhite creëert interessante lichtreflecties op de materialen, waarbij de plooien en contouren van de kleding duidelijk te onderscheiden zijn dankzij het witte licht.”

   

  De collectie werd voor het eerst onthuld in het paradepaardje van de House of Fraser-winkels aan de Oxford Street in Londen, gevolgd door een show in maart 2017 op de vakbeurs Light + Building in Frankfurt. House of Fraser heeft ervoor gekozen CrispWhite internationaal te gaan toepassen in meerdere winkels, waaronder reeds vijf in het Verenigd Koninkrijk, waarna ook in China winkels geopend zullen worden.

  Projecten

  Geïnspireerd?

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met ons lokale klantencentrum.