U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Parkeerterreinen, wegen en
  wasstraat

  Licht dat uitnodigt


  Maak een goede eerste indruk door te verzekeren dat uw toegangswegen en parkeerterreinen efficiënt en mooi verlicht zijn. En vergeet ook de wasstraat niet: dat is een goede plek om u met de juiste verlichting te onderscheiden van de concurrentie.

  Parkeerterrein en weg


  De toegangswegen en parkeervoorzieningen geven uw klanten een eerste indruk van uw tankstation. De juiste verlichting zorgt ervoor dat zij zich welkom en veilig voelen, met een goed zicht en minimale donkere plekken. Al onze armaturen zijn ontworpen om precies op de juiste plaats en op het juiste moment de juiste lichtniveaus te leveren. Verlaag uw energierekening door onze energiezuinige lichtbronnen te gebruiken voor parkeerterreinen die alleen na het invallen van de duisternis verlichting nodig hebben. En als u streeft naar een extra groen imago door een systeem te installeren dat op zonne-energie werkt, dan kunnen we u daar ook mee hepen.

   

  Onze productfamilies bieden mogelijkheden waarmee u uw prestaties kunt optimaliseren. Met onze producten bent u verzekerd van:

  • het hoogste rendement;
  • de beste totale eigendomskosten door de initiële investering terug te verdienen via een laag energieverbruik;
  • een combinatie van een lage initiële investering en aanzienlijke energiebesparingen.
  Verbeter de eerste indruk van uw bedrijf met verlichting die Philips Lighting speciaal heeft ontwikkeld voor tankstations
  Verlichten van wasstraten bij tankstations
  • De Mini 300 LED is speciaal ontworpen voor luifels van tankstations en voor laaghangende toepassingen. Hij combineert een hoog rendement met gemakkelijke installatie en een lange levensduur.

   

  Een bewegingsdetector in combinatie met een daglichtsensor maakt verdere energiebesparingen mogelijk. Met onze Mini 300 LED gen2-app kunnen gebruikers het systeem bedienen op een manier die niet eenvoudig te realiseren is met andere armaturen. Via een laptop of smartphone met Bluetooth kunnen ze bijvoorbeeld vanaf de grond de status van de armatuur uitlezen en de verlichting regelen. Hierdoor is het gedrag van de armatuur heel gemakkelijk te configureren en dat helpt de onderhoudskosten nog verder te verlagen.

  Autowasstraat


  De autowasstraat kan voor uw tankstation een waardevolle inkomstenbron zijn, maar is ook een praktische en leuke service voor uw klanten. Onze oplossingen lopen uiteen van energiezuinige waterdichte LED-armaturen tot een totaalconcept voor autowasstraten dat gebruikt maakt van gekleurd licht.

   

  • De Pacific LED IP 66 Waterproof is de rendementskampioen. Hij is een 1:1-vervanger voor waterdichte fluorescentiearmaturen tot 2x 80 W en levert u tot 60% besparing op uw energiekosten op. Daar komt nog bij dat alle toepassingen profiteren van een uiterst lange levensduur van wel 70.000 uur.
  • De C-Splash 2 is een ultradun armatuur die onder water gebruikt kan worden. Hij is ontworpen om levendig gekleurd en van kleur veranderend licht te leveren in zoet- en zoutwaterlocaties met een diepte tot 4,6 meter. Zijn waterdichte behuizing is vervaardigd van gietmessing en de montageonderdelen zijn van siliciumbrons. Daardoor is de C-Splash 2 perfect om te worden toegepast in water, zoals fonteinen en installaties in themaparken, maar ook voor toepassing in ruwe omgevingen.

  Geïnspireerd?

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met ons lokale klantencentrum. 

  Projecten